Vaporwave nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aselgeia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.071

Aselgeia

Evren Etkin | Helio Art Director
Elmaslar
373
Minecraft
Aselgeia

Discord:

Aselgeia #7842

vaporwave_forum_jpeg(1).jpg

Dinlerken izlemeniz için bir kaç örnek klip:

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Konu tasarımı farklı.Ama güzel ben de öğrenmiş oldum.

Ekli dosyayı görüntüle 42011

Dinlerken izlemeniz için bir kaç örnek klip:

Okuduğunuz için teşekkürler.

Vaporwave benim gözüme hoş duran fakat bir o kadar da bana karmaşık gelen bir tasarım stili. Tasarımı Vaporwave kafasında hazırladığın belli zaten. :D Sanırım bir kaç Ecstasy atmadan gelmiyor bu kafa çünkü yaratıcılık isteyen bir stil bu. Tasarım mükemmel görünüyor eline sağlık

Vaporwave benim gözüme hoş duran fakat bir o kadar da bana karmaşık gelen bir tasarım stili. Tasarımı Vaporwave kafasında hazırladığın belli zaten. :D Sanırım bir kaç Ecstasy atmadan gelmiyor bu kafa çünkü yaratıcılık isteyen bir stil bu. Tasarım mükemmel görünüyor eline sağlık

Ahah :D Aynen biraz LSD etkisi var Vaporwave'de, ne alaka? dedirtecek şeyler bile kullanılıyor görsellerinde. Güzel yorumunuz için teşekkürler.

Tasarım ve müziğin birleşmesi gibi bir şey yani. :D

Tasarım ve müziğin birleşmesi gibi bir şey yani. :D

Yani görsel tasarımla müzik birbirini destekliyor. ^^
Müziğinden çok bahsedemedim örneklendirmek dışında, çünkü kullanılan bir estrüman yok bu stile özgü.

Nostaljik ve diğer normal insanlara göre uyumsuz renklerin bir arada olması.. Bu olayı çok seviyorum <3 Konu paylaşımı için çok çok teşekkürler, sevdim sizi :P

Nostaljik ve diğer normal insanlara göre uyumsuz renklerin bir arada olması.. Bu olayı çok seviyorum <3 Konu paylaşımı için çok çok teşekkürler, sevdim sizi :;p

Evet hipster bir akım. Güzel yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim. İyi anlaşacağımızı düşünüyorum. ^^

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl