Vantablack Factions ~ mc.vantahub.net | Dünya haritasında krallığınızı kurun, petrollere ele geçirin ve hazinenizi genişletin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mograine

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
mograineNBK

Discord:

original gangster mograine#9809

2bjedeo.png

sr19hen.png

1j98tcz.png

db04vjv.png

10e2if9.png

farr0z5.png

d2e2qqg.png

jdoxr44.png
741z0bk.png
izlqmzp.png

Harika olacak, şimdiden yerinizi almaya başlayın. ;)

Şüphesiz kalitesi ile factiona yeni bir soluk katacak.

Şahsi görüşlerim:
Harita
: Çok kötü mapler var 2/10
Sistemler / Özellikler: Mükemmel sistemleriniz var, keşke çoğu sunucuda böyle olabilse 10/10
Konu tasarımı: Gayet şık ve ideal bir konu tasarımı 9/10

7/10 (On üzerinden yedi)

Şahsi görüşlerim:
Harita
: Çok kötü mapler var 2/10
Sistemler / Özellikler: Mükemmel sistemleriniz var, keşke çoğu sunucuda böyle olabilse 10/10
Konu tasarımı: Gayet şık ve ideal bir konu tasarımı 9/10

7/10 (On üzerinden yedi)

Merhaba, öncelikle teşekkür ederiz puanlama için lakin merak ettiğimiz bir konu var; dünya haritasını kullanıyoruz ölçeklendirilmiş şekilde. Spawn alanını bir orta çağ kalesi olarak basit tuttuk, eğer bunu kötü bulduysanız anlayabiliyorum fakat çoğul eki kullandığınız için başka ne mapi gördüğünüzü merak etmekteyim. Teşekkürler tekrardan, tüm saygılarımla.

Bu cuma günü saat 19:00'da BETA olarak açılıyoruz!

resim_2021-12-08_015534.png

Oyuncularımızdan bir görüntü.

Mevzular dönüyor ya.
unknown.png

Sunucu süreç içerisinde geri bildirimlere göre güncelleniyor, sizde epik klan savaşlarının ortasında yer almak için katılabilirsiniz.

Petrollerin artık sıcak rol oynamasıyla dünyanın tansiyonu epey arttı. Siz de kendinizi burada bulmalısınız.

unknown.png

ezgif-3-17ff397446f0.gif

Area 51 sunucumuza eklendi! İçeri girerek pek gizli ve bilinmeyen X Maddesi'ni ele geçirin, ileride tehlikeli deneylerde işe yarayacağı konuşuluyor...

Screenshot_736.png

Screenshot_733.png

unknown.png

2021-12-13_20.29.43.png

Saat 21.00'da Green Light - Red Light Eventi olacaktır.Herkes katılabilir.​

Sunucuyu gerçekten çok beğendim. Ben öyle herşeye iyi veya güzel yorumlar atan biri değilim. Doğru ne ise onu söylerim. Müsait olduğum zamanlar kesinlikle zaman geçirmek isteyeceğim sunucu. Daha çok gelişmeniz dileğiyle!. Başarılar dilerim.

Sunucuyu gerçekten çok beğendim. Ben öyle herşeye iyi veya güzel yorumlar atan biri değilim. Doğru ne ise onu söylerim. Müsait olduğum zamanlar kesinlikle zaman geçirmek isteyeceğim sunucu. Daha çok gelişmeniz dileğiyle!. Başarılar dilerim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Süreç içerinde geliştirip en iyi seviyeye getirip farklılık yaratacağız, şüphesiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl