Çözüldü Vanish çalışmıyor.(konu kilitlensin pls.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yavuzkel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.122
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzkel

Koruma 1, Keskinlik 3
Elmaslar
204
Minecraft
Strom_Breaker
Bi arkadaşımızın serverıne hataları duzeltmeye gittim o anda bişi farkettim
vanish kodu işlemiyor,
Mavi yazılarla bi uyarı gelıyor ,
vanısh moda alınamıyor.
ben cok dert etömıyorum,bana kalsa /gm 3 çeker devam ederim.
ama sonucta buda bir sorun.

Gelen uyarı nedir?

Essentials klasörünü yedekleyin (kes yapıştır). Ardından sunucuyu tekrar açın. Sorun giderse, klasörün içinde ki gerekli bilgileri tek tek kopyalayıp yapıştırın. Ardından /ess rel komutunu girin. Hiçbir işe yaramazsa. Vanishi kontrol eden bir eklenti olmadığından emin olun. Emin olduktan sonra EssentialsX kurulumunu yapın. Bu sırada eski dosyanızdaki datayı kaybetmemeye dikkat edin.

Gelen uyarı nedir?
/vanish te :You have vanished.Poff
/v :You have become visible
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Essentials klasörünü yedekleyin (kes yapıştır). Ardından sunucuyu tekrar açın. Sorun giderse, klasörün içinde ki gerekli bilgileri tek tek kopyalayıp yapıştırın. Ardından /ess rel komutunu girin. Hiçbir işe yaramazsa. Vanishi kontrol eden bir eklenti olmadığından emin olun. Emin olduktan sonra EssentialsX kurulumunu yapın. Bu sırada eski dosyanızdaki datayı kaybetmemeye dikkat edin.
tmm yapcam ama bi sorum var snn item sp lugının var ucretlı olan. şimdi bunda hologram lwl vb bişi yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Cratesplus plugınınden kasa olusturup senın ıtemsp ını ıcıne koyabılırmıyız bugsuz bi şekilde.??

/vanish te :You have vanished.Poff
/v :You have become visible
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tmm yapcam ama bi sorum var snn item sp lugının var ucretlı olan. şimdi bunda hologram lwl vb bişi yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Cratesplus plugınınden kasa olusturup senın ıtemsp ını ıcıne koyabılırmıyız bugsuz bi şekilde.??
İhtimaller dahilindedir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl