VanillaTR | Claim Yok Güven Var! | %99 Vanilla Survival Sunucu | Türkiyede İlk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun içi nickiniz : Goku
Neden aramıza katılmak istiyorsun? : Değişik güzel heycanlı bi sunucu görmek isteyişimden dolayı sunucunuza katılmak istiyorum.
Kuralları okudun ve kabul ediyormusun? : evet

Son düzenleme:
Bakım bitti. Authme yüklendi, whitelist açıldı. Sunucu crack oyuncuların kullanımına sunuldu.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Oyun içi nickiniz : Goku
Neden aramıza katılmak istiyorsun? : Değişik güzel heycanlı bi sunucu görmek isteyişimden dolayı sunucunuza katılmak istiyorum.
Alındınız.

Son düzenleme:
Konu Ve Tasarım Güzel

Konu tasarımınızı sevdim fakat hala gelistirilebilir. Özellikler iyi fakat haritalar da geliştirilmesi lazım.

Konu tasarımınızı sevdim fakat hala gelistirilebilir. Özellikler iyi fakat haritalar da geliştirilmesi lazım.
Teşekkürler. Haritayı DreamTeam ekibinden profosyonel sanıp güvendiğim CanMka diye biri yaptı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu optimize edildi. Artık daha akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
* Başvuru formunu konuya cevap olarak iletiniz.
Oyun içi nickiniz: RosepEFE
Neden aramıza katılmak istiyorsun? Çünkü böyle bir sunucuyu aradım çok fazla. Umarım kabul edilirim. Güzel bir deneyim olur.
Kuralları okudun ve kabul ediyormusun? Tabikide.

* Başvuru formunu konuya cevap olarak iletiniz.
Oyun içi nickiniz: RosepEFE
Neden aramıza katılmak istiyorsun? Çünkü böyle bir sunucuyu aradım çok fazla. Umarım kabul edilirim. Güzel bir deneyim olur.
Kuralları okudun ve kabul ediyormusun? Tabikide.
Alındınız.
Haritalar beğenilmediği için üzerinde çalışıyoruz.

Vanilla ve Survival bir arada?
Görmeyi istediğim şeylerdendi. :)
Şimdiden heyecanlandım, akşam mutlaka ziyaret edeceğim.

ööööööööööööööööööööööö
ş

Son düzenleme:
Oyun içi nickiniz : Twoseven_bw
Neden aramıza katılmak istiyorsun? : böyle bir sunucu arıyordum ve güzeele benziyor denemek istiyorum
Alındınız :)

Konu tasarımı değiştirilmeli. Harita fena değil. Başarılar...

BlueMan0105 Adlı oyuncumuzun gönderdiği tatlı bir selfie :) Arkadaki gözleri renklendiren evi ile kendisi çok uyumlu olmuş!
2019-02-09_23.04.17.png

Son düzenleme:
Oyun içi nickiniz: Lara
Neden aramıza katılmak istiyorsun? Çünkü survival sunucularda hep gözüm olmuştur kljghk bi denemek isterim açıkçası.
Kuralları okudun ve kabul ediyormusun? Yyep

Yıl 2019 Arkadaşlar S.a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl