Çözüldü Vanilla sunucusu için eklenti desteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkay4800

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Borders123

Discord:

borders123#3316

Öncelikle herkese merhabalar, yakın bir zamanda çok oyunculu vanilla bir sunucu açmak istiyorum. Yıllardır eklentili sunucu kurmaktan ve oynamaktan sıkıldım. Kamp ateşi yakıp seyretmeyi köpek ve kedi beslemeyi ve en önemlisi diğer oyuncularla beraber vakit geçirebileceğimiz bi sunucu kurmayı amaçladım kısacası. Fakat bazı şeyleri elde tutmak için gerekli temel pluginler var mesela yerdeki çöpleri temizleyen clearlagg eklentisi gibi. Benim sizden isteğim bunun gibi sunucuyu düzene sokacak eklentileri bana önermeniz olacaktır. (Hile koruması vs.) şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

Hile koruması Vulcan ve sanırsam oyuncuların her yaptığını kayıt tutan CoreProtect grief engellemek için yada griefprevention gibi claim eklentileri kullanabilirsiniz. Xray koruması ekleyebilirsiniz, paper yada paper forklarında ücretsiz veriliyor. Sunucuda fazla eklenti olmayacağı için ve güzel bir şekilde ayarlamışsanız tps sorun olmaz ama yinede React öneririm. ExploitFixer yada LPX-Mortal kullanmanızı öneririm.

Not: Ücretsiz anti-cheat denemedim fakat
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu sitede 1.16 için ücretsiz anti-cheat var. Deneyip kullanabilirsiniz.

Hile koruması Vulcan ve sanırsam oyuncuların her yaptığını kayıt tutan CoreProtect grief engellemek için yada griefprevention gibi claim eklentileri kullanabilirsiniz. Xray koruması ekleyebilirsiniz, paper yada paper forklarında ücretsiz veriliyor. Sunucuda fazla eklenti olmayacağı için ve güzel bir şekilde ayarlamışsanız tps sorun olmaz ama yinede React öneririm. ExploitFixer yada LPX-Mortal kullanmanızı öneririm.

Not: Ücretsiz anti-cheat denemedim fakat
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu sitede 1.16 için ücretsiz anti-cheat var. Deneyip kullanabilirsiniz.
Aslında çoğu soruma cevap olmuşsunuz çok teşekkür ediyorum. Vanilla bir sunucuda ticaret nasıl olmalı peki bunun için bir eklenti gerekir mi?

Aslında çoğu soruma cevap olmuşsunuz çok teşekkür ediyorum. Vanilla bir sunucuda ticaret nasıl olmalı peki bunun için bir eklenti gerekir mi?
aslında pek vanilla sunucusunda oynamadım sadece bildiklerimi anlattım. Vanilla dışına çıkarmı bilmiyorum. ama sunucu ekonomi plugini olmayacak varsayıyorum. O yüzden bir trade plugini önerebilirim.

Oyuncular takas yaparak ticaret yapıcak. Ekonomi plugininiz var ise başlangıç alanına QuickShop ile pazar kurulan alan yapabilirsiniz.

Rica etsem cevabımı beğendiğiniz takdirde en iyi cevap verirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.

aslında pek vanilla sunucusunda oynamadım sadece bildiklerimi anlattım. Vanilla dışına çıkarmı bilmiyorum. ama sunucu ekonomi plugini olmayacak varsayıyorum. O yüzden bir trade plugini önerebilirim.

Oyuncular takas yaparak ticaret yapıcak. Ekonomi plugininiz var ise başlangıç alanına QuickShop ile pazar kurulan alan yapabilirsiniz.

Rica etsem cevabımı beğendiğiniz takdirde en iyi cevap verirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.
Bahsettiğiniz eklentinin bana yardımı olacağından çok eminim teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl