Vanilla sunucum hakkında fikir önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaltanatNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Synca

Discord:

Barış yıldız#2523

Herkese merhabalar yakın bir zamanda çok oyunculu minecraft vanilla sunucusu açmak istiyorum. Fakat oyuncular arası ticaretin nasıl olacağı konusunda bir karar alamadım. Bu yüzden size danışmak istedim seçenekleri aşağıya sıralıyorum. Şimdiden yardım edecek olan herkese teşekkür ediyorum.

1_ para eklentisi ve quickshop eklentisi, takas eklentisi.
2_ Oyun içinde Elmas, zümrüt vs. Takas olayı.

Son sürüm açacaksan eğer SunLight sunucu yönetim eklentisini tercih edebilirsin. takas sistemi için TradeSystem köylü ticareti için Shopkeepers adlı eklenti işini görecektir.

Benim açacağım tarzda bir sunucu çokça tercih edilir mi bilemiyorum Ama gerçekten altın değerinde güzel bir eklenti olmuş. Önerin içinde sana ayrı olarak teşekkür ederim konu kilitlenebilir.
Son sürüm açacaksan eğer SunLight sunucu yönetim eklentisini tercih edebilirsin. takas sistemi için TradeSystem köylü ticareti için Shopkeepers adlı eklenti işini görecektir.

Minecraft vanilla sunuculara plugin eklenemiyor. Bu sebeple oyun içi itemlerle takas tek seçeneğiniz gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl