Çözüldü Vanilla Server açıcam ama nasıl olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GeneralAnimeus

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Selamlar Millet tekrardan yardımınızı isticem

şuan serverimi vanilla yapıcam ama yerdeki itemlerin silinmemesi ne kadar çok lag yapar ve ne kadar ram verilmeli redstone sistemleri olacak epey

vanilla önermem paperspigot kullan illa vanilla kullancaksan en az 5 6 ram lazım 1 oyun için

vanilla önermem paperspigot kullan illa vanilla kullancaksan en az 5 6 ram lazım 1 oyun için
Burada öneriyi ben değil, Kaneki yapacak. Ama bu söze karşılığım var;
- Bu görüşüne son derece katılıyorum, güzel bir öneri.
Evet dostların başı Kaneki, sendeyim ?:
Bence redstone sistemlerinin çokluğuna göre değişir. Birden fazla oyun olacaksa mutlaka 6 GB ve daha fazla RAM almalısın. Lakin spigot veya Bukkit kullanarak hem paranın miktarını hem de kazancını artırabilirsin.
Ve, Kaneki'nin söylemeyi unuttuğu bir olay var;
- ?!
Vanilla oyunları zevksiz olur genelde, pluginle kopabilirsiniz :)

İyi Forumlar!

Arkadaşlarında sade bir sunucu içinmi istiyorsun?
Yoksa public ( genel ) bir sunucu içinmi.
Public bir sunucu için vanilla açarsan çok sıkıntılarla karşılaşırsın.
Ayrıca vanilla arkadaşlarla oynamak için güzel bir yöntemdir!

aslında modlu oynamayı istiyoduk beceremedik kaynak bulamadık bulamayıncada düz sade oynamayı tercih ettik batihostdan aldık serveri şuan ram miktarı 2gb modlu server nasıl kurabilirim batihosta

aslında modlu oynamayı istiyoduk beceremedik kaynak bulamadık bulamayıncada düz sade oynamayı tercih ettik batihostdan aldık serveri şuan ram miktarı 2gb modlu server nasıl kurabilirim batihosta

Batihost'un canlı desteğiyle iletişime geç, böyle şeyler firmadan firmaya değişiklik gösterebilir. En güzel cevap ve yardımı oradan alabileceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl