Haber Valorant'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

temiz

This is the way!
Emektar
Elmaslar
661
Valorant'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Uzun zamandır gündemi meşgul eden ve her hareketi ile neredeyse haber olan Riot Games bildiğiniz üzere yeni duyurdukları ve henüz beta aşamasında olan, duyurulduğundan beri gündemden düşmeyen Valorant ve Dünyaca ünlü ve moba türünün en popüler oyun olan League of Legends oyunun geliştiricisi. Yakın zamanda beta olarak sınırlı oyuncu ile paylaşılan Valorant adlı oyunun artık tam olarak çıkış tarihi Riot Games tarafından yapılan bir duyuru ile belli olmuş durumda şimdi gelin konun detaylarına inelim.

riotgames-logo-dyln.jpg

Riot Games şirketini birçok kişi büyük ihtimal League of Legends oyunu ile tanımıştır. Artık Moba türünün en popüler oyununu Dünya'ya sunan Riot Games görünüşe bakılırsa Valorant adlı oyunu da biz oyunculara sunacak. Yakın tarihte beta olarak sınırlı sayıda kullanıcıya sunulan bu oyunun çıkış tarihi resmen belli oldu. Oyunun tam çıkış tarihi birçok ünlü sayfalar tarafından sızdırılmış olsa da Riot Games tarafından resmi Twitter hesabından bu sızıntı doğrulandı. Oyunun 2 Haziran tarihinde tam olarak çıkış yapacağı artık biliniyor. Oyunun yapımcısı Anna Donlon şu ifadeleri kullandı, “Amacımız her zaman için Valorant’ı dünyanın her yerine en hızlı şekilde sunmaktı, bunu da 2 Haziran’da yapabileceğimiz için çok mutlu olduk.” Son olarak oyun 2 Haziranda çıksa bile tam olarak çıkmış olmayacak yani sadece belirli bölgelerde oyunculara sunulacak bu bölgeler sırasıyla şu şekilde, Kuzey Amerika, Avrupa, Güney Kore, Okyanusya, Japonya olacak. Her ne kadar oldukça ses getiren bir oyun olsa da bu oyunda diğer oyunlar gibi 1, 2 yıl içerisinde unutulabilir ancak bunu engelleyecek olan şirket Riot Games olacak. Oyun çıkış yapmadan bile rekabet ortamını kızıştırmayı başardı örnek verirsek Valve birçok yeni güncellemesini oyunun çıkış tarihi ile aynı yaptı umarız bu oyunda 1, 2 yıl içerisinde unutulacak bir oyun olmaz ve bu oyun sektörüne can katar.

Şu son zamanlarda ismini sık sık duymuş olduğumuz oyunun çıkış tarihinin belli olmasına çok sevindim ki elinize ve kaleminize de sağlık ;) <3

Şu son zamanlarda ismini sık sık duymuş olduğumuz oyunun çıkış tarihinin belli olmasına çok sevindim ki elinize ve kaleminize de sağlık ;) <3
Teşekkürler öncelikle ve evet cidden daha çok duyacağız gibi ismini.

Kesinlikle harika bir oyun. Denedim ve gördüm. Severek oynuyorum bu oyunu. Seslendirmeler harika ve en ince detayına kadar düşünülmüş. Riot Games cidden işini iyi yapıyor. Ayrıca Riot Games'in sevdiğim tek oyunu bu diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl