Haber Valorant Mobile Geliyor! – Mobilde FPS Heyecanı Başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrLexia

Skysetups | skysetups.com.tr |
Yasaklandı
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
193
Elmaslar
60
Puan
9.005
Yaş
24
Konum
İstanbul
Minecraft
MrLexia

Discord:

mrlexia

Valorant Mobile Geliyor! – Mobilde FPS Heyecanı Başlıyor

Valorant sonunda mobil cihazlara geliyor. Evet yanlış duymadınız, Riot Games PC’deki FPS heyecanını artık cebimize taşımaya hazırlanıyor. Oyunun mobil versiyonu şu an Çin’de kapalı beta sürecine girmiş durumda.


Henüz global çıkış tarihi açıklanmadı ama sızan bilgilere göre ilk olarak Hindistan, Filipinler ve Brezilya gibi bölgelerde test edilecek. Global sürümün 2025’in sonlarına doğru çıkması bekleniyor gibi görünüyor.

mctrvalotw.webp
Türkçesi:
Gerçekten oluyor. VALORANT Mobile, iş ortağımız LIGHTSPEED STUDIOS ile birlikte duyuruldu ve Çin’e getiriyoruz.

VALORANT Mobile’ı olabildiğince çok oyuncuya ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz, ama işe Çin'den başlıyoruz ve oradan devam edeceğiz.
Planlarımız geliştikçe sizi mutlaka bilgilendireceğiz.



Mobilde Ne Değişiyor?

Valorant Mobile, PC versiyonuna oldukça benziyor. Ajanlar, haritalar, silahlar ve yetenekler neredeyse birebir korunmuş. Mobil cihazlara özel bazı kontroller ve arayüz değişiklikleri olacak tabii ki, ama genel deneyim büyük ihtimalle aynı kalacak gibi görünüyor.
Riot Games bu projeyi PUBG Mobile gibi büyük yapımlarda deneyimi olan LightSpeed Studios ile birlikte yürütüyor. Yani iş ehline verilmiş gibi duruyor.

mctrvlmobl.webp



Minecraft TR Tarafında Ne Alakası Var?


Bizim kitle olarak FPS oyunlarına ilgimiz büyük. Minecraft PvP oynayan birinin refleksleri zaten sağlamdır. Valorant Mobile da bu refleksleri konuşturabileceğimiz yeni bir platform olacak. Ayrıca mobilde oynamak çok daha erişilebilir olacak – bilgisayar şart değil!




Kısaca özet geçersek:

Valorant Mobile test sürecine başladı

Global sürüm 2025 sonuna doğru bekleniyor

Oynanış büyük oranda PC ile aynı

Mobilde kontroller sadeleştiriliyor

İlk beta Çin’de, sonra diğer ülkeler sırada

Gelişmeler oldukça buradan paylaşmaya devam ederiz. Takipte kalın
mctrvalo2.webp
 
bence mobil'i o kadar çok tercih edilmicek sebebide mobilde OTG kablosu gibi taktikler kullanılarak mouse klavye bağlantısı yapılabilir ve buda haksız rekabet ortaya çıkarabilir veya hileler bildigim kadarıyla mobil cihazlarda daha kolay yapıldıgından dolayı hile çok olabilir
 
Büyük bir hevesle Playstation da çıkardılar Valorantı ama o kadar tercih edilmedi, PC de popüler olan oyunların herşeyi tadında bırakılmalı bence.
 
bence mobil'i o kadar çok tercih edilmicek sebebide mobilde OTG kablosu gibi taktikler kullanılarak mouse klavye bağlantısı yapılabilir ve buda haksız rekabet ortaya çıkarabilir veya hileler bildigim kadarıyla mobil cihazlarda daha kolay yapıldıgından dolayı hile çok olabilir
Evet dediğiniz gibi olabilir ancak mobil tarafında oyuncusu bir hayli çok, bu yüzden yöneliyorlar.
 
Büyük bir hevesle Playstation da çıkardılar Valorantı ama o kadar tercih edilmedi, PC de popüler olan oyunların herşeyi tadında bırakılmalı bence.
PS tarafına birşey diyemem ama mobil tarafta güzel bir kitle yakalarlar mobil tarafında çok oyuncusu var.
 
pc si olan adam oynamaz bune
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst