Valo İçin Nasıll ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halilov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 837
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilov

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Arkadaşlr şöyle bi pc almaya niyetim var almışken tam olsun ve gözede çok hoş gelen bi tasarımı var zatne. Valorant harici diğer oyunları da rahatlıkla oynayabileyim diye istiyorum linki aşağı bırakcam sizde yorum atarsınız :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Arkadaşlr şöyle bi pc almaya niyetim var almışken tam olsun ve gözede çok hoş gelen bi tasarımı var zatne. Valorant harici diğer oyunları da rahatlıkla oynayabileyim diye istiyorum linki aşağı bırakcam sizde yorum atarsınız :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Oyun, iş konusunda gayet yeterli bir bilgisayar. Eğer alıcaksanız şimdiden hayırlı olsun.

30 bin lira buna verme derim.

İçinde 3060,i7 12700H olan bir bilgisayarı atıp valo için nasıl demeniz biraz garibime gitti.

laptop bir kaç kez kullandım eğer fps oyuncusu isen tercih edeceğin son şey laptop olmalı pek haz alamazsın masaüstüne yönelmeni tavsiye ederim

Valorant için uygun, ama daha fazlasına iş yapar mı bilemem aldıysan hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.

Çoğu oyunu yüksekte açacaktır. Ram yeterli olursa sıkıntı çıkarmaz uzunca bir süre. Eğer istersen Youtube üzerinden işlemci ve ekran kartı özelliğini yazarak oyun testlerine bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl