Violet Evergarden
From bottom of my heart "I Love You"
- Elmaslar
- 702
Discord:
Violet Evergarden#9379
Violet Evergarden#9379
Atlas Gencer#0492
Violet Evergarden#9379
Genelde kırmızı siyahtan daha hoş olduğu için kırmızı kullanıyorum. Mangaya gelecek olursak ufak denemeler yaptım ve içime sinmediği için sayfaları paylaşmak istemedim. Eski stilimde yaptığım mangalar hem çizmesi zor hem de boyaması ve gölgelendirmesi derken uzun zaman aldığından rafa kaldırdım. Bu seneki sınavım bittiğinde tekrar böyle bir şeyler yapmak isterim açıkçası :)Sen bu sporu yapıyorsun gerçekten çok iyisin ama neden kırmızı kullandığını anlayamadım siyah kullansan daha iyi olmazmı senin için birde bu çalışmalarınla bir manga yazabilirsin bir kez denemiştin değil mi ?
Atlas Gencer#0492
Manga sayfaları ile konuşursan bu çizim yeteneğini hemen ele alıcaklardır (Acemi sayafalar) çünkü yeteneklisin ve yetenek kolay bulunan birşey değil ellerine sağlık tekrardan.Genelde kırmızı siyahtan daha hoş olduğu için kırmızı kullanıyorum. Mangaya gelecek olursak ufak denemeler yaptım ve içime sinmediği için sayfaları paylaşmak istemedim. Eski stilimde yaptığım mangalar hem çizmesi zor hem de boyaması ve gölgelendirmesi derken uzun zaman aldığından rafa kaldırdım. Bu seneki sınavım bittiğinde tekrar böyle bir şeyler yapmak isterim açıkçası :)
Violet Evergarden#9379
Şu an sadece zevkine çiziyorum. Manga yapacağım zamanda herhangi bir sayfa veya o tür bir yer ile çalışmaktansa hali hazırda yazdığım hikayeyi mangalaştırmayı yeğlerim. Bu arada bende yeteneğin "y"si olsa şu an çok farklı olurdum :DManga sayfaları ile konuşursan bu çizim yeteneğini hemen ele alıcaklardır (Acemi sayafalar) çünkü yeteneklisin ve yetenek kolay bulunan birşey değil ellerine sağlık tekrardan.
Atlas Gencer#0492
Anladım tekrardan ellerinize sağlık çok başarılısınız bu çizimleriniz daim olsun.Şu an sadece zevkine çiziyorum. Manga yapacağım zamanda herhangi bir sayfa veya o tür bir yer ile çalışmaktansa hali hazırda yazdığım hikayeyi mangalaştırmayı yeğlerim. Bu arada bende yeteneğin "y"si olsa şu an çok farklı olurdum :D
Violet Evergarden#9379
Teşekkürler <3Harikanın ötesinde. Bu konuda gerçekten yeteneklisin. Başarılar. <3
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!