Valdorin Survival Yakında... | Zindan, Özel Büyü, Geliştirilebilir Pet, Yetenek Ağacı | Sponsor Aranıyor | Açılış Çok Yakın!

MartiniBiancoo

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Minecraft
noname
Sıradan sunuculardan sıkıldın mı?
Valdorin seni bekliyor!

Sessizliğin ardında şekillenen bir vizyon var...
Valdorin projemiz, 1.21.4 sürümünde yepyeni bir survival deneyimi sunmak için geliştirme aşamasında hızla ilerliyor. Emeklerinizin boşa gitmeyeceği bir sunucu
Vizyonumuzu adım adım sizlerle paylaşacak, bu yolculukta birlikte yürüyeceğiz.
Takipte kalın, çünkü asıl duyuru henüz gelmedi.

1.webp
2.webp

3.webp
4.webp
5.webp
6.webp
7.webp

Sıradan sunuculardan sıkıldın mı?
Valdorin seni bekliyor!

Sessizliğin ardında şekillenen bir vizyon var...
Valdorin projemiz, 1.21.4 sürümünde yepyeni bir survival deneyimi sunmak için geliştirme aşamasında hızla ilerliyor. Emeklerinizin boşa gitmeyeceği bir sunucu
Vizyonumuzu adım adım sizlerle paylaşacak, bu yolculukta birlikte yürüyeceğiz.
Takipte kalın, çünkü asıl duyuru henüz gelmedi.

Ekli dosyayı görüntüle 266266Ekli dosyayı görüntüle 266267
Ekli dosyayı görüntüle 266268Ekli dosyayı görüntüle 266269Ekli dosyayı görüntüle 266270Ekli dosyayı görüntüle 266271Ekli dosyayı görüntüle 266272
Çok Güzel Bir Sunucu Yapım Aşamasında Gezme Şansım Oldu Açılışı İple Çekiyorum Elinize Sağlık!

Çok Güzel Bir Sunucu Yapım Aşamasında Gezme Şansım Oldu Açılışı İple Çekiyorum Elinize Sağlık!
Desteğin için teşekkür ederiz dostum <3 açılışta görüşmek dileğiyle

Güncelleme v1.0
İçerik: Görev menüsü eklendi. İlk görevlerden biri olan "Gizemli Parşömen", oyuncuya sağ tıklandığında rastgele bir zorlukta görev veriyor.
Görevi tamamlayan oyuncular, başarılarına göre ödüller kazanıyor.

1750412691479.webp

1750412780708.webp

1750412800240.webp

➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤

İçerik: Rütbe için gerekli istatistikleri anbean takip edebileceğiniz bir menü eklendi. Bu sayede rütbe atlamak daha interaktif hale getirilmiştir.

1750413186727.webp

➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤

İçerik: Drop oranları özenle hazırlanan custom kasalardan bir kaç görüntü

1750414270434.webp
1750414426093.webp

1750414456674.webp
1750414498173.webp

Daha fazlası için takipte kalın!

Güncelleme v1.1

Güncelleme notları aşağıda gördüğünüz gibi discord sunucumuzda paylaşılmıştır, ekstra öneriniz/isteğiniz veya eleştiriniz olursa her zaman bekleriz.

Sponsor aramalarımız devam ediyor.

1750670499649.webp

1750670534024.webp
1750670565379.webp

Ekli dosyalar

• 1750670552198.webp
    1750670552198.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 50
Gerçekten tasarıma bayıldım lakin zırhl
Güncelleme v1.1

Güncelleme notları aşağıda gördüğünüz gibi discord sunucumuzda paylaşılmıştır, ekstra öneriniz/isteğiniz veya eleştiriniz olursa her zaman bekleriz.

Sponsor aramalarımız devam ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 266520
Ekli dosyayı görüntüle 266521Ekli dosyayı görüntüle 266523

scoreboard acayip iyi, ui yazıları da çok hoşuma gitti, her şeye small font spamlamadan iyi tutturmuşsun ayarı ve attıkların bu yani sunucu yapanlara hitap eden şeyler niye paylaştın :D

Gif tarzı gameplay görüntüleri yayınlayabilirsin ya da video çek rehber niteliğinde yoksa ss attığında sadece bize referans oluyo anlamaz oyuncu hiçbişey

Gerçekten tasarıma bayıldım lakin zırhl

scoreboard acayip iyi, ui yazıları da çok hoşuma gitti, her şeye small font spamlamadan iyi tutturmuşsun ayarı ve attıkların bu yani sunucu yapanlara hitap eden şeyler niye paylaştın :D

Gif tarzı gameplay görüntüleri yayınlayabilirsin ya da video çek rehber niteliğinde yoksa ss attığında sadece bize referans oluyo anlamaz oyuncu hiçbişey
Beğenip çalmak isteyen her türlü çalacak ona yapacak bir şeyimiz maalesef yok, sunucu açıldıktan sonra gelip baka baka birebir aynısını da yapabilirler burada paylaşmamız bence çok bir mesele değil. En azından tarihsel olarak bizim önde olduğumuzu kanıtlar

zamanında mmo oynayan herkes şuan kendi sunucusunu yapıyo sanırım kolay gelsin açıldığında uğrayacağız!

zamanında mmo oynayan herkes şuan kendi sunucusunu yapıyo sanırım kolay gelsin açıldığında uğrayacağız!
Piyasadaki sunucuların çoğu vanilla tarzı p2w odaklı ben açıkçası böyle sunuculara girince iğrenip çıkıyorum, bazıları bizim sunucuya da hazır asset kullanarak vs. yapıyorsunuz diyor. Madem bu kadar kolay neden kimse bu kalitede sunucu yapmıyor? Herkes klasik sistemleri kurduktan sonra hadi bakalııım açalım da vip alınsın çocuklar , youtube da reklam verelim 12 yaşında çocuklar 2 3 spawner alır da yere koyar belki kafasıyla açıyor. Bu kafada kaldığımız sürece tr vanilla skyblock spawner koymaya devam edecek

Önceden betaya katılmak istersen discorddan ekleyebilirsin, her türlü fikre ve öneriye açığız

Piyasadaki sunucuların çoğu vanilla tarzı p2w odaklı ben açıkçası böyle sunuculara girince iğrenip çıkıyorum, bazıları bizim sunucuya da hazır asset kullanarak vs. yapıyorsunuz diyor. Madem bu kadar kolay neden kimse bu kalitede sunucu yapmıyor? Herkes klasik sistemleri kurduktan sonra hadi bakalııım açalım da vip alınsın çocuklar , youtube da reklam verelim 12 yaşında çocuklar 2 3 spawner alır da yere koyar belki kafasıyla açıyor. Bu kafada kaldığımız sürece tr vanilla skyblock spawner koymaya devam edecek

Önceden betaya katılmak istersen discorddan ekleyebilirsin, her türlü fikre ve öneriye açığız
sunucunun skyblock olduğunu daha bu mesajından yeni öğreniyorum bence ciddi bir tanıtım eksikliği var sunucunun youtube şart bence
skyblockları eleştirdiğin için yanlış anlamışım sanırım ama yine de youtube olmadan sunucuyu açma bence

sunucunun skyblock olduğunu daha bu mesajından yeni öğreniyorum bence ciddi bir tanıtım eksikliği var sunucunun youtube şart bence
skyblockları eleştirdiğin için yanlış anlamışım sanırım ama yine de youtube olmadan sunucuyu açma bence
Sunucu skyblock değil survival , benim eleştirim piyasadaki çoğu sunucu skyblock olduğu için onun üzerinden oldu

➤ Oyuncu Etkileşim Sistemi Güncellendi
Artık oyuncuların üstünde sohbet balonları, özel rütbeler ve sağlık durumları gerçek zamanlı olarak görüntüleniyor. Sunucu içi iletişim çok daha görsel ve eğlenceli hâle geldi!
image.webp

➤ Özel Balık Sistemi Eklendi
Yeni gelen balık sistemiyle birlikte, farklı nadirliklerde balıklar tutabilir, bazılarını takas edebilir ve ileride açılacak mini etkinliklerde kullanabilirsiniz.
Şansınıza efsane bir balık çıkarsa şaşırmayın!

➤ BattlePass Sistemi Aktif!
Artık oyuncular için görev tamamladıkça ödüller kazanabilecekleri bir BattlePass sistemi mevcut.
Her sezon özel ödüller, kozmetikler ve sürpriz içerikler sizleri bekliyor!

Ücretsiz ve premium yollarla rekabete katıl, farkını göster!

bp1.webp

maalesefki dediklerinde çok haklısın discorddan arkadaşlık isteği yolladım betaya katılabilirim

Güncelleme v2 – ZİNDAN
Yeni sistemimiz olan zindan sisteminin ilk versiyonu ile karşınızdayız.
Zindanlar artık belirli zorluk seviyelerine göre sıralanacak şekilde ayarlanıyor:
Zorluk 1, Zorluk 2, Zorluk 3 şeklinde harita üzerinde yerlerini görebileceksiniz.

Görselde zindan bölgelerini önizleme olarak paylaşıyoruz.
Geri bildirimlerinizi yazmayı unutmayın, sonraki güncellemede sistem detaylıca genişletilecek!

zindan1.webp
zindan2.webp

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl