Vaktinizi En Çok Nasıl Geçirirsiniz? Yaşadığınız Hayattan Memnun Musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumar hayatımı bitirdi 30.000 TL küsür borcum var ve hayattan gram zevk alamıyorum 2000 doğumluyum şimdiden çok yoruldum eğer işlerim düzgün giderse bir işe giricem borçlarımı ödicem bu süreçte de minecraft bana yardımcı oluyor garip bir olay farkındayım ama minecraft olmasaydı sanırım sinir stresten kafayı yerdim

tek bir tavsiyem var iddia dahi oynamayın hele sanal kumara kesinlikle bulaşmayın
1 TL dahi olsa oynamayın.

herkesin kendine göre derdi var fakat yazdığınız dertlere sakın isyan etmeyin ben inanıyorum ki bu yaşta yaşamasam bu olayı ilerleyen zamanlar da sıkıntılar daha büyük olurdu.
30.000 TL nasıl borç yaptın yahu? Geçmiş olsun umarım yük olmaz sana.

Genellikle hep mc oynarım veya youtubede gezinirim 3 temmuz da sınava gircem ama kazanamassam annem bana girecek :d yaşadığım hayattan memnunmuyum bilmiyom :I
Bence daha ciddi bir şekilde hayata sarılmalısın.
20'li yaşlarındasın neden kumar oynadın ki?
Başkalarının kararları, başkalarının seçimleri. 18 Yaşından sonra insanların kendi fikirleri ve seçimleri oluyor. Bunu yargılamak da ne sana ne bana ne de bir başkasına düşer diye düşünüyorum. Böyle milyonlarca insan var sonuçta.

Türkiye de yaşayıp mutlu olmak imkansız. Eğer mutluysan ya siyasisindir ya da zengin teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl