Vaktinizi En Çok Nasıl Geçirirsiniz? Yaşadığınız Hayattan Memnun Musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

Selam arkadaşlar,

Son günlerde kendime bu soruyu çok soruyorum ve siz değerli dostlarımın da mesajlarını ve düşüncelerini merak ediyorum; Vaktinizi en çok ne ile veya nasıl geçiriyorsunuz? - Yaşadığınız hayattan şöyle bir başlı başına düşününce gerçekten memnun musunuz? - Neleri değiştirmek isterdiniz? - Umutsuzluğa kapılmak sizce doğru bir şey mi?

Sorularım bunlar. Umarım fikirlerinizi benle paylaşırsınız. Sohbetimiz ve konu güzelleşirse hep beraber her gün bu tarz konular altında tartışır, diyalog kurarız. Sevgilerle...

Bilgisayarda boş boş dolaşıyorum tasarım falan yapmaya çalışıyorum yaşadığım hayattan memnun olmaya çalışıyorum diyebiliriz peki memnun kalıp kalmadığımız tartışılır tabi... blablabla

Eğitim hayatım, çevrem, yaşadığım yer, maddi durumum.

Edit: Riverdale adlı diziyi bırakamıyorum :P

sandalyeden kaldırmıyoruz sabahtan akşama kadar oyun üstüne oyun yaşantımızdan çok şükür memnunuz :'D
bilerek sansürledim uygunsuzsa kaldırmak isterim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bilgisayarda boş boş dolaşıyorum tasarım falan yapmaya çalışıyorum yaşadığım hayattan memnun olmaya çalışıyorum diyebiliriz peki memnun kalıp kalmadığımız tartışılır tabi... blablabla

Eğitim hayatım, çevrem, yaşadığım yer, maddi durumum.

Herkeste aynı umutsuzluk var ve herkes bundan muzdarip. Ben de dahil. Yaşadığımız ülke bizi çok kısıtlayan bir ülke evet ancak aynı zamanda bize depresif bir ruh hali de kattığı için hiçbir şeyden aradığımızı bulamıyor, mutlu olamıyor ve farklı arayışlar içinde oluyoruz hep.

Tüm günümü masa başında geçiriyorum hiç memnun değilim yasaklardan dolayı. 2 Haftadır spor yapıyorum birtek ondan memnunum, bilgisayar başında İşte destek veriyorum tasarım yapıyorum günüm böyle geçiyor.

Maddi durumum, bazende yaşadığım ülkeyi değiştirmek istiyorum.

Son düzenleme:
Tüm günümü masa başında geçiriyorum hiç memnun değilim yasaklardan dolayı. 2 Haftadır spor yapıyorum birtek ondan memnunum, bilgisayar başında İşte destek veriyorum tasarım yapıyorum günüm böyle geçiyor.

Maddi durumum, bazende yaşadığım ülkeyi değiştirmek istiyorum.

Spor gerçekten çok güzel bir kaçış noktası. Herkese öneririm. Sırf gidip vücut yapayım diye değil de kafa dağıtayım, stres atayım, sağlıklı hissedeyim gibi düşünceler için de sizin için birebir olur. Spordan çıktıktan sonra nedense kendimi hep çok daha iyi hissediyorum normale göre. Birkaç gün evde oturunca ve düşününce iş yaparken sanki gözlerim bile daha karanlık görüyor gibi.

Spor gerçekten çok güzel bir kaçış noktası. Herkese öneririm. Sırf gidip vücut yapayım diye değil de kafa dağıtayım, stres atayım, sağlıklı hissedeyim gibi düşünceler için de sizin için birebir olur. Spordan çıktıktan sonra nedense kendimi hep çok daha iyi hissediyorum normale göre. Birkaç gün evde oturunca ve düşününce iş yaparken sanki gözlerim bile daha karanlık görüyor gibi.
Senin dediğin gibi, Spora vücut yapmak için gitmiyorum kafamı dağatmak sağlıklı kalmak için gidiyorum. Spordan sonraki duş gerçekten insanın tüm stersini üstünden alıyor atıyor Geceleri rahat uyutuyor diyebilirim. Tüm forum üyelerine sporu tavsiye ederim.

Genellikle hep mc oynarım veya youtubede gezinirim 3 temmuz da sınava gircem ama kazanamassam annem bana girecek :d yaşadığım hayattan memnunmuyum bilmiyom :I

1) Hayatım 09:00'dan başlayıp 00:00 arası bilgisayarda oturmak ile geçiyor.
2) Hayatımdan memnun olabilmem için 1 yıl sonraya gitmem gerekli. Şuan herşey ters gidiyor.
3) Yasaklardan dolayı pek sıkıntım yok polis olmadığından dolayı istediğim gibi gezip dolaşıyorum.
4) Hayatımdan şuanlık pek memnun değilim ama memnun olabilmem için elimde birkaç şey var onada şükür.

Kumar hayatımı bitirdi 30.000 TL küsür borcum var ve hayattan gram zevk alamıyorum 2000 doğumluyum şimdiden çok yoruldum eğer işlerim düzgün giderse bir işe giricem borçlarımı ödicem bu süreçte de minecraft bana yardımcı oluyor garip bir olay farkındayım ama minecraft olmasaydı sanırım sinir stresten kafayı yerdim

tek bir tavsiyem var iddia dahi oynamayın hele sanal kumara kesinlikle bulaşmayın
1 TL dahi olsa oynamayın.

herkesin kendine göre derdi var fakat yazdığınız dertlere sakın isyan etmeyin ben inanıyorum ki bu yaşta yaşamasam bu olayı ilerleyen zamanlar da sıkıntılar daha büyük olurdu.

Kumar hayatımı bitirdi 30.000 TL küsür borcum var ve hayattan gram zevk alamıyorum 2000 doğumluyum şimdiden çok yoruldum eğer işlerim düzgün giderse bir işe giricem borçlarımı ödicem bu süreçte de minecraft bana yardımcı oluyor garip bir olay farkındayım ama minecraft olmasaydı sanırım sinir stresten kafayı yerdim

tek bir tavsiyem var iddia dahi oynamayın hele sanal kumara kesinlikle bulaşmayın

herkesin kendine göre derdi var fakat yazdığınız dertlere sakın isyan etmeyin ben inanıyorum ki bu yaşta yaşamasam bu olayı ilerleyen zamanlar da sıkıntılar daha büyük olurdu.
Haram para pis para :)

20'li yaşlarındasın neden kumar oynadın ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl