Bulundu Vakit Nakittir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GlitchEXE

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Minecraft
Egoistica

Discord:

aron61

Merhaba arkadaşlar VakitNakittir pluginine ihtiyacım var 2 gündür arıyorum fakat işe yarar bir şey bulamadım.
Bu pluginin nasıl çalıştığını kısaca açıklamak gereksirse;
Bir oyuncu belirli bir alana gidip /yatırım yazıyor ve ne kadar süre afk kalacağını seçiyor ona göre para alıyor.
Investmen adlı plugin çalışmıyor bilginiz olsun.
Sürüm : 1.19.2 Paper

@Mohsumzadah adlı arkadaşın yaptığı plugini kullanabilirsiniz. ( Teşekkür ederim )
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar VakitNakittir pluginine ihtiyacım var 2 gündür arıyorum fakat işe yarar bir şey bulamadım.
Bir oyuncu belirli bir alana gidip /yatırım yazıyor ve ne kadar süre afk kalacağını seçiyor ona göre para alıyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi öneririm.

Merhaba. Sizin bu yazınızı gördükten sonra spigot serverlar için Investment plugini kodladım. Ben 1.19.2 versionunda denedim diger versionlar da ve paper serverlarda da çalışması gerekiyor. Eksiklikleri vardır tabi ama isterseniz deneye bilirsiniz. İşinize yararsa spigotda yıldınıza talibim )

"Investmen adlı plugin çalışmıyor bilginiz olsun." sanırım böyle bir yazı var en altta :)

İnvestment adlı eklentinin son sürümü çalışmıyor bu doğru fakat bir önceki sürümünü kullanırsanız çalışacaktır eğer satın aldıysanız.

Videoyuda izledim eklenti çok iyi olmuş elinize sağlık.

Merhaba. Sizin bu yazınızı gördükten sonra spigot serverlar için Investment plugini kodladım. Ben 1.19.2 versionunda denedim diger versionlar da ve paper serverlarda da çalışması gerekiyor. Eksiklikleri vardır tabi ama isterseniz deneye bilirsiniz. İşinize yararsa spigotda yıldınıza talibim )

Eywallah dostum deneyeceğim teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl