Sol Reklam

[V3] ⚡️PLAY.SANSARCRAFT.COM ⚡️ Emek Skyblock - Özel Tohumlar, Fabrika ✨ Başlığa Sığmayan Sistemler! ✨ Tüm Sürümler - Taban Sürüm: 1.17.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
418
Puanlar
15.785
Yer
Dünya
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
2023-07-27_16.59.51.jpg

2023-09-15_18.33.08.png
2023-09-15_18.33.52.png
2023-09-15_18.34.12.png
Merhaba! Oyunculuk ve oyun sunucusu yönetimi konusundaki tutkumuz ve deneyimimiz sayesinde, sizlere eşsiz bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Sunucumuz, adil ve dengeli bir ortamda oyun oynamak isteyen herkes için tasarlanmıştır.

Bir sunucu olarak, her zaman adalet, şeffaflık ve oyuncuların ihtiyaçlarına odaklanmayı önemsiyoruz. Topluluğumuzdaki her oyuncunun görüşlerini değerli buluyor, geri bildirimlerinizi dikkate alıyoruz ve sürekli olarak sunucumuzu geliştirmek için çalışıyoruz.

Sunucumuzda emek ve başarı ön planda tutuluyor. Zorlu görevlerle dolu olan oyun dünyamızda, her oyuncunun kendi emeği ve yeteneğiyle zirveye ulaşabileceğine inanıyoruz. Yükseklerde uçan adalarda hayatta kalmak için stratejik düşünme ve işbirliği yapma fırsatı sunuyoruz.

Topluluğumuz, dost canlısı ve saygılı bir ortamın temelini oluşturuyor. Yeni arkadaşlar edineceğiniz ve birlikte heyecan verici maceralara atılacağımız bir yerde bulunuyoruz. Ekip ruhunu önemsiyor, birlikte çalışarak sunucumuzun gelişimine katkı sağlamak için bir araya geliyoruz.

Kaliteli içerikler, etkinlikler ve güncellemelerle sunucumuzu canlı ve heyecanlı tutuyoruz. Oyuncularımızın sürekli yeni şeyler keşfetmesini sağlamak için çabalıyor, onlara unutulmaz deneyimler yaşatmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Sunucumuzda sizinle birlikte büyümek ve gelişmek için sabırsızlanıyoruz. Sizlerle birlikte bu eşsiz dünyada kalıcı dostluklar kurup, yeni başarılar elde etmek için bir aradayız. Sunucumuzda hoş vakit geçirmenizi ve keyifli anılar biriktirmenizi sağlamak için buradayız.

Katıldığınız için teşekkür ederiz ve heyecanla sunucumuzdaki serüvenimize başlamayı dört gözle bekliyoruz!"

Son düzenleme:
Uzun süredir foruma girmiyordum. Yeni girdim ve senin sunucu açtığını gördüm :). Haritaları geliştirebilirsen harika bir sunucu olacaktır. Başarılar dilerim. <3

Uzun süredir foruma girmiyordum. Yeni girdim ve senin sunucu açtığını gördüm :). Haritaları geliştirebilirsen harika bir sunucu olacaktır. Başarılar dilerim. <3
Teşekkür ederim cansın :)

fabrika nasıl işliyor

fabrika nasıl işliyor
Fabrikaları ilk önce belirli bir mebla ile satın alıyorsunuz. Daha sonrasında satın aldığınız fabrikayı adanızda yere koyuyorsunuz. Fabrikanın bilgilerine göre maksimum kapasiteye kadar x saniyede xTL kazanç sağlatıyor size. Toplam 5 farklı fabrika mevcut bu fabrikaları 2. sezonda daha iyi bir hale getireceğiz.

Sunucu gayet güzel gözüküyor, tasarımlar da öyle. Başarılar dilerim :)

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

Skyblock sunucu sahibi olarak yorum yapacak olursam. Klasik sunucu hocam. Fabrika sistemi oyunu op yapmış, otomatik ekim de aynı şekil, son sözler sistem miymiş ya, balıkçılık 2019 da kalmadı mı? Sunucuya girip bakmadım ama konuya göre ne bileyim. Başarılar ya hayırlısı olsun. Yorumumuz silinmesin açık eleştiri yapamıyoruz
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Sunucu günden güne gelişmeye devam ediyor, bizim buraya yazmadığımız kendimize ait hiçbir sunucuda olmayan sistemler var zaten. Üstelik üzerinde çalıştığımız 2 adet sistemimiz daha mevcut onları da yakında ekleyeceğiz. Balıkçı sistemine gelirsek onu da güncelleyeceğiz ama siz de aynı eklentiyi kullanıyorsunuz 2019 da kalmadı mı demek biraz tuhaf olmuş. Tekrardan değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Skyblock sunucu sahibi olarak yorum yapacak olursam. Klasik sunucu hocam. Fabrika sistemi oyunu op yapmış, otomatik ekim de aynı şekil, son sözler sistem miymiş ya, balıkçılık 2019 da kalmadı mı? Sunucuya girip bakmadım ama konuya göre ne bileyim. Başarılar ya hayırlısı olsun. Yorumumuz silinmesin açık eleştiri yapamıyoruz
Hocam öncelikle sizin gibi yüksek online sayılarına ulaşan bir sunucu sahibinin bize yorum yapması hoşuma gitti açıkçası. Klasik sunucuyu belirttiğiniz üzere "konuya göre" belirttiğiniz için klasik gözüküyor olabilir :) Sunucuda kendimize ait olan pek çok "sonradan eklenen" sistem olduğu için örn: kırıktaş bileti, turbo, özel itemler, özel bitkiler, özel hayvanlar (geliştirme aşamasında henüz eklenmedi) konu tasarımının da kısıtlı bir alanı olduğu için oraya koyamadık çoğunu maalesef. Balıkçılık evet etkinlik olarak görülebilir çoğu yerde ama SansarCraft sunucusunda bir sistem olarak var oluyor. Değerli eleştiriniz için teşekkürler. İyi günler dilerim...

Öncelikle Merhaba, sunucuyu birden fazla olay içerisinde inceleyeceğim. Sunucuya geldiğinizde samimiliği dibine kadar hissediyorsunuz. Özellikle VIP olan Mert adlı arkadaş epey düzgün birine benziyor (Neyse tekrar buraya geleceğim). Sunucuya girdğinizde 1.8 sunucuya benzediğini fark edebilirsiniz evet epey normal. Çünkü bu sistemleri alıp 1.8 sunucu paketlerinde kullanan çok sayıda arkadaş vardır. Ayrıca sunucu klasik severler için açılmış sunucu gibi duruyor. Özellikle bu sistemler 2018'de falan yenilikçi sayılabilen türlerden.

Sunucu içerisi ilgi alaka yeni açılmış olduğundan mı bilinmez ama aşırı iyi ve samimiliği hissediyorsunuz. Ama elbette her şey burada bitmiyor. Sunucu içerisi hatalı ve geri kalmış çok sistem mevcut. Ne kadar yenilikçi olmaya çalışsalarda sunucunun modu pek buna imkan vermiyor gibi duruyor.

Sunucunun modundan bahsetmişken sunucu içerisi ekonomiden bahsetmesek olmaz. Sunucu içerisi ekonomiye pek anlam veremedim. Yeni başlamış bir kişi 6 7 saat oynarsa anca öyle çiftçi vesaire alabilir yavaştan gelişebilir. Ama bunun dışında şöyle bir şey var sunucuda yeni başlamış biriyseniz para kazanacağınız çok bir şey yok. Yapacağınız şeyler balık tutmak ve gelen parayı biraz daha arttırıp fabrika almak falan. Ama en kötü fabrika almanız bile yarım saate patlayabilir.

He bu arada balık sistemi de tam ayarlanabilmiş değil. Özel yemlerin fiyatları ayarlanmamış. Ayarlansa belki de o yarım saat 15 dakikaya vesaire düşebilir. Evet, ne kadar balık tutmak keyifli olmasa da bana nedense o samimilikte balık tutmak kötü ve sıkıcı gelmedi.

Neyse market fiyatlarından devam edelim. Şimdi adanızı geliştirmek istiyorsanız dediğim gibi balıkçılık yapıp para kasıp fabrika almanız sizin için iyi olacaktır. Amma velakin adanızı geliştirmek için için zümrüt blok vesaire almaya kalkarsanız onu sunucunun top 1 oyuncusu Mert bile kolay kolay yapamıyor. Market fiyatlarının düşürülmesi lazım bunun için yetkili arkadaşlar 3 kişi çalıştığını söylediler. Kolay gelsin şimdiden.

Birde sanırsam emek skyblockun yanında klasikliğe önem göstermişler gibi duruyor. Ada yükseltmeleri vesaire yok. Askyblock gibi duruyor. Klasik severler için cidden düzgün bir ortamda oyununuzu oynayabilirsiniz.

He buradan sunucu içerisi maplere geçmeyi düşünürsek olay tam olarak şöyle: bir yerden bir yere fly'ınız yoksa sanki dağ tepe geçip gibi gidiyorsunuz. Bana nedense öyle geldi. Mesela warp takasta kullanabileceğim bir kağıt çıkmıştı. Warp takas galiba tam ayarlanamadığından (sunucu yeni açıldığından olabilir böyle hatalar) nedense spawnda ışınlanmıştım. Warp takası önceden gezmeme rağmen kafam karışmıştı. Aslında her şeyin görüldüğü düz bir map emek skyblock için güzel olabilir.

Sistemler: 3/10
Harita: 5/10
Konu Tasarımı: 6/10
Yetkili Ortamı: 9/10
ORTALAMA: 5.75/10

İyi oyunlar.

Daha önceden girip eleştirecektim ancak offline yazısını görünce kapalı (bakımda) sandım. Umarım forum ona bir çare bulur.

Öncelikle Merhaba, sunucuyu birden fazla olay içerisinde inceleyeceğim. Sunucuya geldiğinizde samimiliği dibine kadar hissediyorsunuz. Özellikle VIP olan Mert adlı arkadaş epey düzgün birine benziyor (Neyse tekrar buraya geleceğim). Sunucuya girdğinizde 1.8 sunucuya benzediğini fark edebilirsiniz evet epey normal. Çünkü bu sistemleri alıp 1.8 sunucu paketlerinde kullanan çok sayıda arkadaş vardır. Ayrıca sunucu klasik severler için açılmış sunucu gibi duruyor. Özellikle bu sistemler 2018'de falan yenilikçi sayılabilen türlerden.

Sunucu içerisi ilgi alaka yeni açılmış olduğundan mı bilinmez ama aşırı iyi ve samimiliği hissediyorsunuz. Ama elbette her şey burada bitmiyor. Sunucu içerisi hatalı ve geri kalmış çok sistem mevcut. Ne kadar yenilikçi olmaya çalışsalarda sunucunun modu pek buna imkan vermiyor gibi duruyor.

Sunucunun modundan bahsetmişken sunucu içerisi ekonomiden bahsetmesek olmaz. Sunucu içerisi ekonomiye pek anlam veremedim. Yeni başlamış bir kişi 6 7 saat oynarsa anca öyle çiftçi vesaire alabilir yavaştan gelişebilir. Ama bunun dışında şöyle bir şey var sunucuda yeni başlamış biriyseniz para kazanacağınız çok bir şey yok. Yapacağınız şeyler balık tutmak ve gelen parayı biraz daha arttırıp fabrika almak falan. Ama en kötü fabrika almanız bile yarım saate patlayabilir.

He bu arada balık sistemi de tam ayarlanabilmiş değil. Özel yemlerin fiyatları ayarlanmamış. Ayarlansa belki de o yarım saat 15 dakikaya vesaire düşebilir. Evet, ne kadar balık tutmak keyifli olmasa da bana nedense o samimilikte balık tutmak kötü ve sıkıcı gelmedi.

Neyse market fiyatlarından devam edelim. Şimdi adanızı geliştirmek istiyorsanız dediğim gibi balıkçılık yapıp para kasıp fabrika almanız sizin için iyi olacaktır. Amma velakin adanızı geliştirmek için için zümrüt blok vesaire almaya kalkarsanız onu sunucunun top 1 oyuncusu Mert bile kolay kolay yapamıyor. Market fiyatlarının düşürülmesi lazım bunun için yetkili arkadaşlar 3 kişi çalıştığını söylediler. Kolay gelsin şimdiden.

Birde sanırsam emek skyblockun yanında klasikliğe önem göstermişler gibi duruyor. Ada yükseltmeleri vesaire yok. Askyblock gibi duruyor. Klasik severler için cidden düzgün bir ortamda oyununuzu oynayabilirsiniz.

He buradan sunucu içerisi maplere geçmeyi düşünürsek olay tam olarak şöyle: bir yerden bir yere fly'ınız yoksa sanki dağ tepe geçip gibi gidiyorsunuz. Bana nedense öyle geldi. Mesela warp takasta kullanabileceğim bir kağıt çıkmıştı. Warp takas galiba tam ayarlanamadığından (sunucu yeni açıldığından olabilir böyle hatalar) nedense spawnda ışınlanmıştım. Warp takası önceden gezmeme rağmen kafam karışmıştı. Aslında her şeyin görüldüğü düz bir map emek skyblock için güzel olabilir.

Sistemler: 3/10
Harita: 5/10
Konu Tasarımı: 6/10
Yetkili Ortamı: 9/10
ORTALAMA: 5.75/10

İyi oyunlar.

Daha önceden girip eleştirecektim ancak offline yazısını görünce kapalı (bakımda) sandım. Umarım forum ona bir çare bulur.
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam, önerilerinizi dikkate alacağız.

Konu Tasarımı Hoş Olmuş Sevdim Başarılar <3

Başarılı, Konu tasarımını sevdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı