Uzun süredir kullandığım adı değiştirmek bir şeyler kaybetmeme neden olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Öncelikle merhaba forum üyeleri;

Şuan kullanmış olduğum "SnowySushi" ismini değiştirmek istiyorum sizce bu bana azda olsa zarar verir mi?

Gerek mc-tr olsun gerek başka platformlar olsun yaptığım ücretsiz harita paylaşımları ve özel harita paylaşımları ile az çok tanındığımı düşünüyorum herhangi bir isim değişikliğinde tanınırlığımdan bir şeyler kaybeder miyim ya da müşteri potansiyalim düşer mi?

Bunu çok fazla yapmak istememin sebebi eski premium hesabımın ismi SnowySushi'ydi ancak microsoft güncellemesinden sonra hesabı daha fazla kullanamadığım için farklı isimli bir premium kullanıyorum ve bu benim canımı çok sıkıyor :(

Bu konudaki fikirlerinizi çok merak ediyorum.​

Yapma, kendin olmaya devam et

Öncelikle merhaba forum üyeleri;

Şuan kullanmış olduğum "SnowySushi" ismini değiştirmek istiyorum sizce bu bana azda olsa zarar verir mi?

Gerek mc-tr olsun gerek başka platformlar olsun yaptığım ücretsiz harita paylaşımları ve özel harita paylaşımları ile az çok tanındığımı düşünüyorum herhangi bir isim değişikliğinde tanınırlığımdan bir şeyler kaybeder miyim ya da müşteri potansiyalim düşer mi?

Bunu çok fazla yapmak istememin sebebi eski premium hesabımın ismi SnowySushi'ydi ancak microsoft güncellemesinden sonra hesabı daha fazla kullanamadığım için farklı isimli bir premium kullanıyorum ve bu benim canımı çok sıkıyor :(

Bu konudaki fikirlerinizi çok merak ediyorum.​
Eğer ismini her yerden değiştirebileceksen kendini rahatlatmak için her yerden ismini değiştirmen en mantıklısı olur. Eğer ismini her yerden değiştiremeyeceksen birden fazla kullanıcı adın olduğunda büyük ihtimalle daha fazla rahatsız olursun.

reel takıl kardesm reel

* aka SnowySushi

Hocam yıllar önce olan kullanıcı adlarını hatırlarım. Bence isim değiştirmek mantıksız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl