Tasarım Uzay Craft - Özel konu tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByRegular

CubeDesign Service
Premium
Elmaslar
609
Minecraft
ByRegular

Discord:

ByRegular#7539

UzayCraft #Home.jpg

UzayCraft #Systems.jpg

UzayCraft #Owners.jpg

UzayCraft #Server_Info.jpg

UzayCraft #Images.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

aynı şablon üzerinden tasarım yapılmış, ayrı elementler kullanılmış, arkaplan içeriğe uyum sağlayamamış yazı renkleri uyumlu değil; genel olarak tasarım bir uyum içinde değil. çok fazla eksikler var

• Elmas
Tepkiler: pwd
aynı şablon üzerinden tasarım yapılmış, ayrı elementler kullanılmış, arkaplan içeriğe uyum sağlayamamış yazı renkleri uyumlu değil; genel olarak tasarım bir uyum içinde değil. çok fazla eksikler var
Bana göre tasarım hepsi birbirine gayet uyum sağlıyor bu sizin görüşünüz saygı duyuyorum.

bu sefer olmamış.
Başarılar

bu sefer olmamış.
Başarılar
Neyi olmamış acaba? Birde bu tasarım kişiye özel müşterinin isteği doğrultusunda yapılıyor şahsen benim hoşuma gidiyor tasarım ve müşterimde memnun kaldığı için sorun yok bence. :)

Neyi olmamış acaba? Birde bu tasarım kişiye özel müşterinin isteği doğrultusunda yapılıyor şahsen benim hoşuma gidiyor tasarım ve müşterimde memnun kaldığı için sorun yok bence. :)
Merhaba, bir tasarımcı olarak eleştirmek istiyorum.
Öncelikle konu çok sade kalmış (tabii sunucu sahibi böyle istediyse normal karşılıyorum.)
Tüplü TV efekti hoşuma gitti daha önce böyle bir konu tasarımı ile karşılaşmadım.
Iconsuz bir tasarım olduğu için pek dikkat çekmiyor ama genel olarak hoş bir tasarım

Başarılar.

Öncelikle konu çok sade kalmış (tabii sunucu sahibi böyle istediyse normal karşılıyorum.)
Tüplü TV efekti hoşuma gitti daha önce böyle bir konu tasarımı ile karşılaşmadım.
Iconsuz bir tasarım olduğu için pek dikkat çekmiyor ama genel olarak hoş bir tasarım

Başarılar.
efektin tüplü tv olduğuna emin misin

Başarılar.
:D Tüplü tv efekti değil ya :D hiç gülesim yoktu be Grain efekti. Sunucunun ikonu olmadığı için o tarz bir yazı stili uygulamak istedim.

:D Tüplü tv efekti değil ya :D hiç gülesim yoktu be Grain efekti. Sunucunun ikonu olmadığı için o tarz bir yazı stili uygulamak istedim.
Motion blur ve pixelleştirme birleşince öyle duruyor ama :D

Çok sade kalmış ayrıca bazı yerleri copy paste.

Konu izlenmeye kapatılmıştır, gelen yanıtlara cevap verilmeyecektir.

Çok sade kalmış ayrıca bazı yerleri copy paste.

Konu izlenmeye kapatılmıştır, gelen yanıtlara cevap verilmeyecektir.
Benim tasarımlarımın hepsi sade zaten. Herkesin bir tarzı vardır yani bende sadelik ve güzellikten yanayım.

copy paste gibi geldi banada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl