Uzaktan internet yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.094
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Arkadaşlar bizim evde internet yok artık telin iterneti kullnıyorum oda bitmek üzere yetmiyor uzaktaki birinin internetin bağlanabilir miyim yada modemsiz internet alabilirmiyim

Modemsiz internet için taşınabilir internetler var diye biliyorum araştırarak bulabilirsin.

Antenler var onları alarak bağlanabilirsin ancak maksimum sokaktaki internetlere bağlanabilirsin ötesine geçemezsin.

VINN WiFi araştır eskiden kullanıyordum ama çok az internet veriyor yeter mi bilmem (Aylık 5 - 10 gb falan).

VINN WiFi araştır eskiden kullanıyordum ama çok az internet veriyor yeter mi bilmem (Aylık 5 - 10 gb falan).

Antenler var onları alarak bağlanabilirsin ancak maksimum sokaktaki internetlere bağlanabilirsin ötesine geçemezsin.
Modemsiz internet için taşınabilir internetler var diye biliyorum araştırarak bulabilirsin.

Arkadaşın babası izin vermiyormuş

USB aracılığıyla çalıştırılabilen internet bağlantılar var. Kesinlikle onları öneririm :)

Sanırım 1-2 ay sonra bende senin durumuna düşeceğim :D babam habire kapatağım falan diyor ama bakalım .d

Arkadaşlar izmirde arkadaş var onunkine bağlanma şansım var mı

Vpn kullan

Arkadaşlar uzaktan internete bağlanabilirmiyim yani modemsiz program ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl