Çözüldü Uzak Masaüstü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpayx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.883
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpayx

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
skyred2411
Merhaba Benim Batihost'tan bir serverim var ama uzak masaüstü ne girerken başlatılıyor ekranında kalıyor ve girmiyor fakat başka bir pcden bağlanınca giriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ??

Windows güncellemelerini yapıp deneyiniz.

Windows'um Güncel

Merhaba,
,WDvIDc01bEy8z5FfePn-Hg.jpg
bu bilgisayara giriniz.
1.jpg
özelliklere girdiğinizde sağ tıkla (bu bilgisayar uygulamasının içinde tıklayın) bu sekmeyi açın ve özelliklere tıklayın.
2.jpg
uzak bağlantı ayarlarına tıklayın (solda)
4.jpg
gelen sekmeden uzak seçeneğini tıklayın ve bu bilgisayara uzak bağlantıya izin vere tıklayın. Çözer mi bilmiyorum :D Denersiniz

Merhaba, Ekli dosyayı görüntüle 33892 bu bilgisayara giriniz.
Ekli dosyayı görüntüle 33893 özelliklere girdiğinizde sağ tıkla (bu bilgisayar uygulamasının içinde tıklayın) bu sekmeyi açın ve özelliklere tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 33894 uzak bağlantı ayarlarına tıklayın (solda)
Ekli dosyayı görüntüle 33895 gelen sekmeden uzak seçeneğini tıklayın ve bu bilgisayara uzak bağlantıya izin vere tıklayın. Çözer mi bilmiyorum :D Denersiniz

İrfan o ayar kullandığı bilgisayarı uzaktan bağlanmaya açıyor. Yani bir kişinin onun pcsine bağlanmayı sağlıyor. Güvenlik sıkıntıları yaratabilir ayarı izin verme butonuna geri alın. VDS'ye bağlanmama sorununa gelecek olursak bir kişiye VDS'nize team viewer kurmasını isteyin sonra id ve şifre bilgileriyle VDS'ye bağlanın.

Hala bulamadıysan:

Sunucu açarken ki gmail hesabına mail gelmiş olmalı, orada hesabının şifresi ve kullanıcı adı verilmiştir onunla giriş yapmayj deneyiniz.

Eğer çözüldüyse söyleyiniz.

Batihost a ticket atabilirsiniz. Kara liste tarzı bir olay olabilir.

Format at bilgisayarina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl