Uzak Masaüstü [ÇÖZÜLDÜ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poppy15458258

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
16
Minecraft
poppy15458258

Discord:

turkfolix

Merhabalar ben Android için bir uzak masaüstü uygulaması arıyorum vds için windows app kullanıyorum fakat buaralar yavaşlamaya başladı gibi o yüzden yeni bir uygulama arıyorum cevaplarınızı bekliyorum.(Doğru kategoridemi açtım bilmiyorum.)

windows app şuan en güvenli ve hızlı olanı yavaşlama sebebi internetinizden kaynaklı olabilir yada vpn tarzı uygulama açıksa kapayıp bağlanmayı deneyin

Ayrıca çoğu zaman girdiğim de Wait Local Session Manager gibi birşey diyor

Local Session Manager yüzünden beklemek zorunda kalıyorum bazen otomatik kapanıyor

Merhabalar ben Android için bir uzak masaüstü uygulaması arıyorum vds için windows app kullanıyorum fakat buaralar yavaşlamaya başladı gibi o yüzden yeni bir uygulama arıyorum cevaplarınızı bekliyorum.(Doğru kategoridemi açtım bilmiyorum.)
vpn veya port kullaniyorsan kasma donma vb yapabiliyor bendede öyle oluyor.

Chrome RDP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl