Sol Reklam

Bulundu Uygun fiyatlı konu tasarımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MassiveL34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Puanlar
2.360
Yer
Türkiye
Bir arkadaşım sunucusu için uygun fiyatlı konu tasarımı istiyor eğer fiyat uygun olursa logoda yaptıracak örnek tasarımlarınızı ve discord adresinizi bırakırsanız kendisine ileticem

Discordunuzu bırakırsanız daha hoş olur.

discord: xanaroma yardımcı olabilirim

Onaylı satıcı ve diğer flama altında satış yapan takımlar ile çalışmanı tavsiye ederim.

Hocam siz az önce tavsiyeler alıp, birşeyler öğrenmek istiyordunuz. Ne ara satışlara başladınız :D
öylesine attığım sadece kendimi daha çok geliştirmek istediğim bir konuydu hiç kimse mükemmel değildir kendim dahil, senin yoksa benim eksiğim vardır :)

zaten satış geçmişim vardır merak etmeyin acemi değilim

öylesine attığım sadece kendimi daha çok geliştirmek istediğim bir konuydu hiç kimse mükemmel değildir kendim dahil, senin yoksa benim eksiğim vardır :)
daha bitmeden attığım bir fotoğraftı

zaten satış geçmişim vardır merak etmeyin acemi değilim

daha bitmeden attığım bir fotoğraftı
Acemi yapılmış bir şeyi profesyonel olarak programa dökmek zaman alır. Siz direkt hiçbir şey tanıtmadan ve satıcı olmadan bir şeyler satmak istiyorsunuz karşı tarafa bu yanlıştır.

Ticaret Kategorisi altında bulunan satıcılardan satın alım yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı