Uygun Fiyatlı Hosting arıyoruz

duckxaxa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11

Discord:

_kastntksk3oi_

Sunucumuz beklediğimizden hızlı büyüdüğü için sistemimizi yukseltmemiz gerek ryzen 7950x stoğu olan bir host arıyoruz 9950x ihtayicimizi aşıyor bütçemizi harcamak istemiyoruz gereksiz yere önerileriniz nelerdir aceba
Not suanki hostingimizden aşırı artan fiyatlar yüzünden ayrılmak zorunda kaldık

@Oyunlayıcı
turan size yardımcı olacakdır
Hocam biraz daha uygun bı VDS arıyoruz mevcutsa oburlerinden farklı olan varsa oyunlayici birsunucum vb aynilar zaten bütçemiz kısıtlı odlugu için treas da ıdik uygundu baya fakat zam geldi o tarafada

Hocam biraz daha uygun bı VDS arıyoruz mevcutsa oburlerinden farklı olan varsa oyunlayici birsunucum vb aynilar zaten bütçemiz kısıtlı odlugu için treas da ıdik uygundu baya fakat zam geldi o tarafada
turan size fiyatda yardımcı olucakdır

Merhabalar türkiye firmaları yerine yabancı firmaları tercih ederek daha uygun fiyatlar görebilrisiniz ping konusunda derdiniz yoksa eğer

7950x'lere %70-80 bandında zam gelmiş sanırım o durum sizi etkiledi

Merhabalar türkiye firmaları yerine yabancı firmaları tercih ederek daha uygun fiyatlar görebilrisiniz ping konusunda derdiniz yoksa eğer
Hocam yabancı firmalar hem daha pahalı bence yani en azından benim baktimlarim öyle ki ping zaten ayrı bir dert şuan TR lokasyon cihazımda oyuncuların 4/5te biri ping sorunu yaşıyor zaten küçük bir sunucu için böyle bir oyuncu kaybına değmez maalesef

7950x'lere %70-80 bandında zam gelmiş sanırım o durum sizi etkiledi
Bilmiyorum olduğum hosting de tüm cihazlara geldi hem 7950x 9950x lere anlayamadım zam olur ama bir anda iki katı zam garip oldu :/ ama sanırım zaten ucuzmus piyasadan o yüzden de olabilir bilmiyorum tek bildiğim bütçemizi pek aştığı

Merhabalar,

İsteğiniz doğrultusunda sizlere Sanal Sunucu Hizmeti sağlayabiliriz. Site üzerinden bütçenize uygun sanal sunucu paketini seçerek satın alabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımızla,
Rainy Bilişim & İnternet Hizmetleri

Hocam yabancı firmalar hem daha pahalı bence yani en azından benim baktimlarim öyle ki ping zaten ayrı bir dert şuan TR lokasyon cihazımda oyuncuların 4/5te biri ping sorunu yaşıyor zaten küçük bir sunucu için böyle bir oyuncu kaybına değmez maalesef
Malesef yanlış yerlere bakmışşınız büyük ihtimalle hetzner gibi yerler gozunuze pahalı gelebilir bu cok normaldır onlar tok satıcı malesef vds arıyorsanız globalde daha ucuza bulcaksınız cunku kendımde almanya lokasyon kullanıyorum tr de 18 19k fiyat bandındakı makineyi 13-15 arası bulmanız cok mumkun . tr de 30 ping almanyada 50-60 ping arası hiç bir şey değişmiyor acıkcası umarım istediğiniz gibi bulabilirsiniz

Malesef yanlış yerlere bakmışşınız büyük ihtimalle hetzner gibi yerler gozunuze pahalı gelebilir bu cok normaldır onlar tok satıcı malesef vds arıyorsanız globalde daha ucuza bulcaksınız cunku kendımde almanya lokasyon kullanıyorum tr de 18 19k fiyat bandındakı makineyi 13-15 arası bulmanız cok mumkun . tr de 30 ping almanyada 50-60 ping arası hiç bir şey değişmiyor acıkcası umarım istediğiniz gibi bulabilirsiniz
Mesela neresi uygun aceba

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl