Uygun fiyatlı dedicated makine arayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fabrizio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 81

Fabrizio

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Minecraft
Serdengectii

Discord:

fabriziothegreat

Selamlar,

Yakın zamanda açacağımız Towny sunucumuz için dedicated makine arıyoruz. Peak 250 oyuncu olacak. Önerilere/hosting firma tekliflerine açığız.

İletişim; konuya yorum atabilir, özel mesaj gönderebilir veya discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merhaba @Fabrizio

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek ve Sitemiz üzerinden Destek Talebi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımızla.

hetzner e bakmanı öneririm

OVH 9700x 64GB 500GBx2 77€ daha ucuzunu da bulamassın.

eudan alırsan son zamanlardaki telekom sorunları pingler msler bağlantı kopukları ayrı bir dert.
trden alırsan rezalet ddos korumaları hadi ddos koruması iyi para karşılığı aynı firmada barınan rakip sunucun makineni kapattırıyor falan

rezalet ötesi işler bizde arıyoruz bakalım.

eudan alırsan son zamanlardaki telekom sorunları pingler msler bağlantı kopukları ayrı bir dert.
trden alırsan rezalet ddos korumaları hadi ddos koruması iyi para karşılığı aynı firmada barınan rakip sunucun makineni kapattırıyor falan

rezalet ötesi işler bizde arıyoruz bakalım.
Ben şahsen büyük bir projeye girecek isem ve yeterli bütçem var ise kendi cihazımı toplar kendim barındırırdım DDoS korumasınıda yanlış olmasın bildiğim kadarıyla en iyisi OVH SAS ordan çekerdim ancak küçük bütçeli ve küçük kitleli bir sunucu iseniz VDS almanızı tavsiye ederim.

Ben şahsen büyük bir projeye girecek isem ve yeterli bütçem var ise kendi cihazımı toplar kendim barındırırdım DDoS korumasınıda yanlış olmasın bildiğim kadarıyla en iyisi OVH SAS ordan çekerdim ancak küçük bütçeli ve küçük kitleli bir sunucu iseniz VDS almanızı tavsiye ederim.
evet rabelsmc sahibiyim küçük bir sunucuyum bakalım keyubudan 4gb vds düşünüyorum

evet rabelsmc sahibiyim küçük bir sunucuyum bakalım keyubudan 4gb vds düşünüyorum
eğer keyubu'dan satın alım yaparsanız haber edin sitenizi de oraya kuralım rabelsmc sahibiyim diye takılıyorsunuz fakat siteniz deaktif :shock:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl