Bulundu Uyarı skripti yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Kod:
on item damage:
    if durability of event-item is 10:
        send player title "&c&lUYARI" with subtitle "&7Kullandığınız alek kırılmak üzere" for 3 second
        send "UYARI &8&l► &7Elinizdeki alet kırılmak üzere. Tamir etmeyi unutmayın!"
Şöyle bir şey yaptım ama ne ekrana veriyor yazıyı ne de sohbete veriyor. Hata yok neden çalışmıyor? 1-2 kişiye sorduğumda burdaki duranın oyundaki dura ile farklı olduğunu vs. söyledi ama tam anlayamadım. Yardım edebilecek var mı?

Skriptin Amacı: Kullandığı aletin canı azalınca ekrana uyarı verecek.

hangi skript addonlarını kullanıyorsunuz?

hangi skript addonlarını kullanıyorsunuz?
Addonlarla ilgili bir sorun yok. Yukarıda da dediğim gibi hata almıyorum skriptte. Kazmanın durabilty sini 10/250 şeklinde ayarlıyorum blok kırınca yani 9/250 olunca uyarı vermiyor.

Sunucumda olan addonlar tuske skquery skrayfall skellet skript-mirror skript-yaml

Merhaba skriptin çalışmama nedeni sizinde dediğiniz gibi durability'nin sunucularda farklı çalışmasından kaynaklı buna bir çözüm getiremiyorum malesef.

Farklı bir sorununuz yoksa konuyu kilitleyelim mi?

:( Malesef elimden bir şey gelmiyor

En iyi cevabı nerden seçicem bulamadım. Moderatörler seçiyor galiba. Konu çözüldü kapatabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl