Utanç verici project RiseProject...

enOTs44

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Şikayeti Olan Kişi
KYB Network
Şikayetçi Olunan Kişi/Takım/Şirket
1337200768385679380
Konu
KYB Network adına yapılmış olan paketi sahibi olan bizden izin almadan dağıtılması
Kendileri daha önce KYB Network adına bizzat benim tarafımdan yapılmış BoxPvP paketini her hangi bir yerde Ücretli/Ücretsiz paylaşmamamıza rağmen paketimizi kendi youtube kanalında ücretsiz bir şekilde paylaşıyor ve benim kyb network için yaptığım paket üzerinden etkileşim alıyor paketin bize ait olduğunu dair kanıtlar:
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
: Bu video da sunucu tanıtılıyor videodaki ortaklardan elm2_bey in ve radde nin karakteri bile pakette bulunuyor:
1789041962855.webp

kendisinin discord sunucusuna gittiğimizde paketi kaldırmasını istedik:
1789042008821.webp

ve kendisi ise paketin yaygın olduğunu söyledi ve paylaşmasının haklı olduğunu söyledi:
1789042103190.webp

Kendisi ile sese girdiğimizde yaşının küçük olduğunu doğruladık tekrar paketi kaldırmasını istediğimizde adk ye başvurdu

Eğer istenirse diğer ssleride iletirim kara liste açamıyordum burda açtım forumu pek bilmiyorum sıkıntı olmaz umarım mc tr yetkililerinin gerekli şeyleri yapmalarını istiyorum Şikayetçi olunan video/paket:

Ekli dosyalar

• 1789042197411.webp
    1789042197411.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 16
  • 1789042199871.webp
    1789042199871.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 14
Zamanında 3 yıl önce ve baya popülerleşmiş bir BoxPvP paketim vardı ama artık dert edilecek durumda değil paketin içinde leak ItemsAdder vs. olduğu için bu işleri bırakmıştım artık(SimitProject konuları ve olayları artık eskide kaldığı için fazla konusunu açmak istemiyorum ve bu olaylardan sonra dersimi aldım zaten ve işime değer ve titizlik katarak devam ediyorum. Ah o duysad…). Bu yüzden fazla umursamadım ve sunucularına katılıp bir sohbet edeyim dedim fakat discord sunucularına girdiğim zaman paketin benim olduğunu belirtince yetkilileri bana atarlanmaya başladılar ve banladılar. Madem kara listesi açılmış bende bunu belirtmek istedim :)

Orjinal Paket:

Kopyalanmış hali:

Video da bile pakette ne olduklarından vs. haberleri yok gibi gözüküyor…

Not: Bu gibi projectlerin sorunlarına nihai bir çözüm yok ve artık bu konularda bu gibi projectlerde sorun olması gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Sıkıntı iş gerçekten, inşallah çözülür fakat bunun önüne geçme engelleme yolu yok bedava paket dağıtıyorsan bu riski göz önünde bulundurun veya lisans koruması ekleyin

ve ilgilinin form hesabı bu mu bilinmez mine-vote tanıtan arkadaş @ByLeJardin adlı forum üyesidir kendisi herhangi bir discord adrsi vermemiştir.
1789198598482.webp

Cidden rezil insanlar

Kişileri tanımıyorum, yapılan olay doğru veya yanlış bununla ilgilenmiyorum. Merak ettiğim tek bir konu var. Forum dışında yapılan bir ihlali forumda şikayet etmenin mantığı tam olarak nedir? Ben burada forumu ilgilendiren bir şey göremiyorum açıkçası. Ayrıca kimi şikayet ettiğinizi bile bilmiyorsunuz, belki de forum kullanmıyor. Boş bir kara liste konusu olmuş.

Kişileri tanımıyorum, yapılan olay doğru veya yanlış bununla ilgilenmiyorum. Merak ettiğim tek bir konu var. Forum dışında yapılan bir ihlali forumda şikayet etmenin mantığı tam olarak nedir? Ben burada forumu ilgilendiren bir şey göremiyorum açıkçası. Ayrıca kimi şikayet ettiğinizi bile bilmiyorsunuz, belki de forum kullanmıyor. Boş bir kara liste konusu olmuş.
Karalistenin amacı bu değil zaten başka insanların görüp bu kişilerle çalışamaması ☺️

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl