enOTs44
Birisi mi Spawnlandı?
- Şikayeti Olan Kişi
- KYB Network
- Şikayetçi Olunan Kişi/Takım/Şirket
- 1337200768385679380
- Konu
- KYB Network adına yapılmış olan paketi sahibi olan bizden izin almadan dağıtılması
Kendileri daha önce KYB Network adına bizzat benim tarafımdan yapılmış BoxPvP paketini her hangi bir yerde Ücretli/Ücretsiz paylaşmamamıza rağmen paketimizi kendi youtube kanalında ücretsiz bir şekilde paylaşıyor ve benim kyb network için yaptığım paket üzerinden etkileşim alıyor paketin bize ait olduğunu dair kanıtlar:
-
: Bu video da sunucu tanıtılıyor videodaki ortaklardan elm2_bey in ve radde nin karakteri bile pakette bulunuyor:
kendisinin discord sunucusuna gittiğimizde paketi kaldırmasını istedik:
ve kendisi ise paketin yaygın olduğunu söyledi ve paylaşmasının haklı olduğunu söyledi:
Kendisi ile sese girdiğimizde yaşının küçük olduğunu doğruladık tekrar paketi kaldırmasını istediğimizde adk ye başvurdu
Eğer istenirse diğer ssleride iletirim kara liste açamıyordum burda açtım forumu pek bilmiyorum sıkıntı olmaz umarım mc tr yetkililerinin gerekli şeyleri yapmalarını istiyorum Şikayetçi olunan video/paket:
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kendisinin discord sunucusuna gittiğimizde paketi kaldırmasını istedik:
ve kendisi ise paketin yaygın olduğunu söyledi ve paylaşmasının haklı olduğunu söyledi:
Kendisi ile sese girdiğimizde yaşının küçük olduğunu doğruladık tekrar paketi kaldırmasını istediğimizde adk ye başvurdu
Eğer istenirse diğer ssleride iletirim kara liste açamıyordum burda açtım forumu pek bilmiyorum sıkıntı olmaz umarım mc tr yetkililerinin gerekli şeyleri yapmalarını istiyorum Şikayetçi olunan video/paket: