Üsttekinin söylediği hikayeyi sen devam ettir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stroke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimden şimdi ***u yedim dedim ve sürüne sürüne yolda giderken heryerim koptu, bağırsaklarım çıktı, kansızlıktan öldüm.

Yatağımdan kalkıp rüya olduğunu gördüm ter içinde kalmış çok korkmuştum .

sonra arkama döndüm ve baktım zombi üstüme üstüme geliyor aman tanrim dedim

"* ******! diye bağırdım memur bey" derken üstümüze bir atom bombası düştü.

ve o sırada bütün şehir yok olmuştu

meğersem rüya içinde rüya görmüşüm ondan sonra annem beni kaldırdı ve mutfağa doğru ilerledim sonra yemekte benim böbreklerim vardı AMAN TANRIM DİDİM !!!!!!!!!!!!!!!!

Sonra tekrar rüyadan kalkıp bir daha rüya görmemek için artık uyumuyordum.

Sonra tekrar rüyadan kalkıp bir daha rüya görmemek için artık uyumuyordum.
Sonra dışardan bir ses duydum, kavga ediliyordu. Bir manyak silah çıkardı. Herkesi vurdu öldürdü! Herkesi bıçağıyla deşip gelen polislerle savaşıyordu. Yüzlerce polis vardı. Birden kapımızı çaldılar. Kapıyı kırıp herkesi tutukladılar. Herkesi hapse attılar. Ben daha ne olduğunu anlayamamışken üstüne birde Rus F16'ları karakola saldırıyordu. Ne oluyordu hala anlamamıştım. F16 Füzelerinden biri bizim hücreye isabet etti. Bacağım kopmuştu. Acı hissetmiyordum. Ne yapacağımıda bilmiyordum?

bi baktımki halisilasyon görmüşüm bacağım kopmamış hücredeki delikten kaçarak hapisten kurtuldum ve küçük bir kulübede babam karım ve oğlum
1 günü bitirdik

Yaşananlardan sonra psikolojim bozuldu ve bıçağı göğsüme sapladım, o kadar acıttıki rüya olmadığından %100 eminim. Birden bir ışık gördüm.

Kız Önüme Gelip , Birşeyin varmı diyerek evine getirdi babası polis olunca çocuğu hapse attı

kız yeniden insana dönüşüp beni evine götürdü

Kızın Parmağında Yüzük yoktu Güzel Bir Gece Geçirdik

Gece kız zombiye dönüştü ve benim ****** ısırdı ve yuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl