Üst yönetim ve yönetim

bydemir06

Block Tale Studio Ceo
Elmaslar
590
Minecraft
bydemir06

Discord:

bydemir06#0787

Merhabalar arkadaşlar veya değerli kardeşlerim forum işleyişinden hiç ama hiç memnun değilim. Bunu belirterek devam etmek istiyorum bana sinir olan beni sevmeyen forum yetkililerinin yetkileri geri verilmesine rağmen artış olacağını söyleyen bazı üst yetkili arkadaşlardan bunların olmadığını görüyor ve biliyoruz...

Forum da onun tarafı bunun tarafı diyerek geçinen arkadaşlar 'da mevcudiyetini korumaktadırlar. Örneğin; Artem benim ortağım X kişisi bende onun ortağıyım diyerek gruplaşmaya hatta ayrıma sebep oluyorlar başka dünyaca ünlü pmc(Planet minecraft) adlı forum sitesinden alınan buildleri paylaşan arkadaşlar'da var...

Sizlere neler söyleyeceğim bilmiyorum. Artık takatim kalmadı yönetime elimi dokunmuyorum diye at koşturanlar var yeni yönetim ekibinden hoşuma giden arkadaşlar 'da var onların hakkını yiyemem ama emek harcamayı kopyala, yapıştır sanan zihniyete diyorum dikkatli olun.

10.04.2017 Tarihinden sonra her şey değişecektir.Yönetime ve aldığım yere geri dönme planım içerisinde yer almakta bununla birlikte. Ne kadar çok kitle çektiniz ki başka yerlere kitle(hit) bırakıyorsunuz. Oyun.denince.biz & Discord sistemleri gibi yenilik getirmeye çalışırken iyice kötü yaptığınızın farkına varmalısınız.

Yeni yönetim ekibi duyurumu ve uyarılarımı dikkate alınız.

Aksi taktirde cebren sizleri forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım daha dikkatli olmanız dileği ile sizler daha neler yapacaklarınızın farkına varmadan kapının önünde bulacaksınız.

Her önünüze geleni stajer yetkili alarak neyi amaçladığınızı bilmiyorum ama amaçlarınız yönemletiniz kitle çekmek yerine kitleden düşüş yaşamamız çok saçma bu kadar eleman hiç bir halta yaramıyor demek oluyor ki. Ben @Hai ' de uyardım açılan forumlara gidenleri çağırmak saçmalık adamlar sunucular sayesinde hit yapmakta alexsa gibi veri konusunda çerez konusunda sistem ve yükseliş gösteren siteler bile onları 2 aydır algılayamıyor.

Bir de forum içinde usulsüzce dolaşan yetkililerimiz var beni suçlayan beni sevmeyenler, dikkatli olunuz 10.04.2017 e kadar kendi sistemlerinizi düzeltiniz aksi hal içerisinde ciddi anlamda geri dönüşü olmayan bir yola adım atacaksınız.

Ben gittiğimde ki gitmedim 2sn lik (rank) değişimi sonucunda skype & site profilinden yazılan yazılar ve edilen itamları göz ardı ettim ama site içerisinde ki usulsüz davranışlara itam etmeyeceğim ve emin olun sonuçlarını bedellerini ödersiniz umarım açık ve net şekilde uyarılarım dikkate alınır.

Skript & Plugin & Skin VB Kısımları editörler kendileri yapabilir veya editliyebilir ama harita kısmında planetten almalarının sebebi güzel ve sağlam haritaları 3-5 kişilik ekipler yapabilir kendinden bilmen gerekir bunu harita kısmına bakan 1 editör var harita yapmaya kalksa 1-2 haftada 1 harita paylaşmak zorunda kalır eğer bir fikrin varsa bilmek isterim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl