Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 ay önce xbox gamepass aldım ve kullanıcı ismimi girdim fakat gamepass bitti ve bende discordun verdiğini kullanmak için farklı bir e postaya geçtim, aynı ismi kullanabilmek için ilk hesabımdan ismimi değiştirdim fakat adımı girerken hâlâ bu zaten kullanılmış hatası alıyorum.
Aynı sorunu arkadaşım yaşadı. Daha önce game pass aldığı için discordun verdiğini kullanamadı. Mecburiyetten hesap değiştirdi. İsim değişirken o hesabında olan verileri alamıyorsun. Microsoft canlı destek ile konuştuk böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylemişlerdi. Yani arkadaşım discordun verdiği game passi kullanmak için yeni hesap açtı ve verileri gitti. Bu duruma yapabilecek bir şeyin yok.