Üşengeçliğe Çare lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LySoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.034
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LySoon

Level Designer
Elmaslar
987
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

ben 1 haftadır falan çook çoook çok üşeniyorum ?
varmı çaresini bilen eden daha önce yaşıyan

Kişinin isteğine göre yapılan bir şey aslında :D "Üşengeçlik" Dediğimiz o şey bir nevi istemsizlik "Buildersin" Gir bi mapa kendini zorlayacak "Maplar" yap üşengeçliğin gider ayriyetten normal hayat'ta "Spor" yapabilirsin. Çok iyi gelir buna benden tavsiye :)

öğlenleri boş dur akşamları insanın beyni çok çalışıyormuş kahve ile birlikte üşengeçlik azalır.

öğlenleri boş dur akşamları insanın beyni çok çalışıyormuş kahve ile birlikte üşengeçlik azalır.
Kahve sadece insanın uyku düzenini bozar o yüzden kahve içmemeni Tavsiye ederim akşamları.

remix müzik olabilir. :)

Bendede var aynı üşengeçlik napıcaz :D Kesin çözümünü bilen yazsın

Bendede var aynı üşengeçlik napıcaz :D Kesin çözümünü bilen yazsın
ben 1 haftadır falan çook çoook çok üşeniyorum ?
varmı çaresini bilen eden daha önce yaşıyan

1- Kendinizle barışık olun. Hep ben demeyin. İnsanlar içinde bir şeyler yapabile
cek iken sadece kendiniz için bir şeyler yapmayın. Bana ne faydası olacak düşüncesi sizi bir süre sonra bencil ve herhangi bir olay karşısında hareketsiz bırakır. Bir süre sonra hiçbir olay karşısında hareket edemez hala gelirsiniz.

Party Hard muzikleri dinlemelisin :D[DOUBLEPOST=1496590034,1496589952][/DOUBLEPOST]Party Hard muzikleri dinlemelisin :D

abi yeminle bu bende düzenli oluyor ama ha...
1 hafta Karınca gibiyim
1 hafta Slime...

abi yeminle bu bende düzenli oluyor ama ha...
1 hafta Karınca gibiyim
1 hafta Slime...
O zaman 2. Madde zamanı :)

2- Sağlıklı bir vücuda sahip olun. Egzersiz yapın. Eğer hergün belli bir saat aralığını fiziksel aktiviteye, spora ayırmaz iseniz bir süre sonra vücudunuz tembelleşir. Vücut ve beyin birbiriyle uyumlu iyi birer takım oyuncusudur. Birinden biri çalışmaz ise diğeri de durur.

O zaman 2. Madde zamanı :)

2- Sağlıklı bir vücuda sahip olun. Egzersiz yapın. Eğer hergün belli bir saat aralığını fiziksel aktiviteye, spora ayırmaz iseniz bir süre sonra vücudunuz tembelleşir. Vücut ve beyin birbiriyle uyumlu iyi birer takım oyuncusudur. Birinden biri çalışmaz ise diğeri de durur.
Mantıklı Teşekkür ederim :)
Spor salonunun yolunu tutuyorum o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl