Ürünlerimin çalınmasını nasıl engelleyebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeFleetz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeFleetz

Gerçeklik inançlarımız doğrultusunda değişir!
Elmaslar
65
Minecraft
LeFleetz

Discord:

lefleetz

SELAM MİLLET!
Ben kendi çapımda plugin paketi, discord botu vs. satan biriyim. (Bunu söylemem yasak mı bilmiyorum.)
Her neyse bazı gereksiz şahsiyetler (doğulu batılı bir host'un eski yetkililerinden) paketlerimi çalıp ucuz bir fiyata satıyor.
Üstelik paketin tanıtım videsu olarak ise benim youtube kanalımda yayınladığım paket tanıtım videosunu atıyor.
Gerekirse ekran görüntülerini buraya atabilirim.
Şimdi asıl konuma gelelim onlarca müşterim bulunmakta ve onlar sipariş aldım bugüne kadar ve hiç bir sorun çıkmadı neredeyse.
Ben paketlerimin çalınmasını nasıl önleyebilirim daha tecrübeli kişiler varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?​

Sattığın kişiler paketlerini dağıtıyor olabilir. Buna bir önlem alamazsın. Ya da alabilir misin bilmiyorum bilen varsa konuya cevap verecektir. Fakat benim bildiğim önlem alınamaz.

SELAM MİLLET!
Ben kendi çapımda plugin paketi, discord botu vs. satan biriyim. (Bunu söylemem yasak mı bilmiyorum.)
Her neyse bazı gereksiz şahsiyetler (doğulu batılı bir host'un eski yetkililerinden) paketlerimi çalıp ucuz bir fiyata satıyor.
Üstelik paketin tanıtım videsu olarak ise benim youtube kanalımda yayınladığım paket tanıtım videosunu atıyor.
Gerekirse ekran görüntülerini buraya atabilirim.
Şimdi asıl konuma gelelim onlarca müşterim bulunmakta ve onlar sipariş aldım bugüne kadar ve hiç bir sorun çıkmadı neredeyse.
Ben paketlerimin çalınmasını nasıl önleyebilirim daha tecrübeli kişiler varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?​
Lisans her ne kadar imkansız bir şey gibi dursa da @Melowdy benim paketime lisans kurdu çokta iyi yaptı kimse kullanamıcak.

Eğer java biliyorsan, internetten bulduğum bir lisans eklentisi var decompile edip, düzenleyip kullanabilirsin.

Nasıl bir lisans sistemi?
Anlatayım bir eklenti kodlanıp pakete konuyor paketi yapan kişinin belirlediği miktardan fazla kişi bu pakete eriştiğinde paket, lisans kendini iptal edip paket kullanılamıyor paket sahibine bildiriliyor. Lisans eklentisini kendin gizleyeceksin eğer bulursa da sildiğinde de aynı olay oluyor melow bana yaptı mesela.

Anlatayım bir eklenti kodlanıp pakete konuyor paketi yapan kişinin belirlediği miktardan fazla kişi bu pakete eriştiğinde paket, lisans kendini iptal edip paket kullanılamıyor paket sahibine bildiriliyor. Lisans eklentisini kendin gizleyeceksin eğer bulursa da sildiğinde de aynı olay oluyor melow bana yaptı mesela.
Kolayca bypass edilebilir :)

Üst kısımlarda olan arkadaşın dediği gibi büyük ihtimal birisi paketini dağıtıyor ki tek kullanımlık şifre gibi şeyler yapabilirsen önüne geçersin.

Konulan eklentiyi çıkar yerine yeni sürümü ekle bitti gitti. Basit bir mantık.. Bir yolu var da boş boş halkın kahramanı çıkıp laf yapacak kelimelerime değmez. Araştır biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl