Çözüldü Ürün açıklamasına Büyü ve İtemlore ayarlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar mctr kullanıcıları,

Bir tane sunucuda gördüğüm sistem çok hoşuma gitti ve nasıl yapıldığını bulamadım.
image.webp

Bu tarz bir sistem nasıl yapabilirim, ayrıca büyüsüz rastgele bir iteme büyü basınca da aynı şekilde lore haricinde alt kısımda büyüler kısmında büyüler çıkıyor, yani rastgele bir ürüne büyü basınca da gelmesini istiyorum.

mmoitems ile yapabilirsin

mmoitems ile yapabilirsin
ücretsiz alternatifleri olan bir eklenti yok mu? birde mmoitems ekstra damage veren bir eklenti gibi bana loresini değiştireceğim bir eklenti lazım da

Merhaba
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işini görür
Son bir soru sormak istiyorum, rastgele bir item mesela elmas kılıç, buna insanların da büyü bastığında üstte attığım ssdeki gibi konf. hazır bir şekilde gelmesini istiyorum bunu da bu eklenti ile yapabilir miyiz?

Örneğin örs ile büyü basılan bir kılıç:

Netherite Kılıc

[Büyüler]

•> Keskinlik 5

Son bir soru sormak istiyorum, rastgele bir item mesela elmas kılıç, buna insanların da büyü bastığında üstte attığım ssdeki gibi konf. hazır bir şekilde gelmesini istiyorum bunu da bu eklenti ile yapabilir miyiz?

Örneğin örs ile büyü basılan bir kılıç:

Netherite Kılıc

[Büyüler]

•> Keskinlik 5
Hayır öyle bişey yok diye biliyorum eklentide olabilirde eskiden kullandığım için net bilmiyorum

yardımlarınız için çok teşekkürler sorunum çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl