Üreticilik ve yayım sıkıntıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Geyik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 697
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geyik

Geik
Elmaslar
266
Minecraft
Geyik

Discord:

Geik#1139

Merhabalar!

Eskiden yaptığım ESSAS ve bir kaç ufak eklentim vardı. Bunları zamanında destek çıkarak iyi bir şekilde size duyurmama yardımcı olan mc-tr benim için eklentilerimi tanıtacağım tek Türkiye bazlı siteydi.

En son açtığım desteklerin cevaplanmamasından, yazdığım şeylerin bana tekrar geri yazılmasından veya hiç bir sonuca ulaşamamın ardından mc-tr üzerinden hiç bir şekilde eklentilerimi tanıtıp reklamını yapmayacağım. Her hangi bir ürettiğim şeyi bu forum üzerinden paylaşmayacağım aynı zamanda bütün eklenti tanıtım ve rehberlerimi kaldırtmayı talep edeceğim. Artık sanırım burası bir forum yerine reklam platformuna dönmüş...

Bir banner değişikliği talebimi 2 Hafta beklettiler sonra keyubuya ticket atarak değiştirttim.
Essas'ın konusuna offical discordunun adresini ekledim kaldırıldı nedenini sordum yasak dendi kuralları ben de biliyorum hatta kuralı konuya yazdım, fakat verilen cevaptan sonra konu kapanmış.
destek..png

Bir link vermem yasak fakat beni bir çok yerde Geyik, Geik veya TheGeyik diye bulabilirsiniz. "Sunucuların eklentilerinin paylaşıldığı yerde" generalCandy.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl