Çözüldü Uop Skyblock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaanBerkGul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanBerkGul

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

Kaan.#1547

Ejderha Yumurtası kırmak istediğimde ışınlanıyor direk env gelmesini istiyorum ne yapmam gerek ?

Ejderha Yumurtası kırmak istediğimde ışınlanıyor direk env gelmesini istiyorum ne yapmam gerek ?

Ejdarha yumurtasına tıklarsanız ışınlanır. Fakat piston ile iterseniz kırılıp ve envanterinize alabileceğiniz drop şekline gelir.

Ejdarha yumurtasına tıklarsanız ışınlanır. Fakat piston ile iterseniz kırılıp ve envanterinize alabileceğiniz drop şekline gelir.
Hocam öyle değil uopsunucusunda tek tek kırmak için pistonlamı uğraşmaları lazım skript vb. yokmu bunun için direk env gelsin ?

Merhabalar bunun için AutoPickup eklentisini kullanabilirsiniz direkt olarak envantere eklenecektir bağlantısı aşağıda en iyi cevap seçerseniz mutlu olurum iyi forumlar :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam öyle değil uopsunucusunda tek tek kırmak için pistonlamı uğraşmaları lazım skript vb. yokmu bunun için direk env gelsin ?

Uop mantığını bilmediğim için bu şekilde yazmıştım. Kusura bakmayın.

Merhabalar bunun için AutoPickup eklentisini kullanabilirsiniz direkt olarak envantere eklenecektir bağlantısı aşağıda en iyi cevap seçerseniz mutlu olurum iyi forumlar :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam o pl varda nasıl kullanılıçağını anlıyamadım bi yardım edersen çok iyi olur sana zahmet.

Anladım problem yok kullanımında bir sorun yok /ap yazarak erişim sağlayabilirsiniz gerekli perm ayarlamalarını tüm yetkilendirmeler için yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl