Ünvan Skripti Yapabilcek Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkanito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.330
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkanito

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
JSRainbow

Discord:

Rainbow #4039

Merhaba beyler bayanlar ben madalya/unvan skripti gibi bir şey arıyorum yani aklımdaki şey şöyle;

Emekli-Bonkör-Haftanın Üyesi-Yardım Sever ️- UstaMimar - Haftanın Yetkilisi - Yaratıcı Fikirler - En İyi Warp - Üstün Hizmet - Reklam Yöneticisi -Reklamcı
DJ . Gibi madalyalar yani unvanlar olacak yetkililer bunu oyunculara belirli kurallarla vericek mesala /unvanver isim unvan cheatte herkese duyuru geçicek şu kişi unvan almıştır diye.

Sonra oyuncular arasında madalyalarına bakabilecekler mesela ben Mike'ın madalyanı fln görebilcem. fln sonra ünvanları insanlardan alabilcez gibi.

//Kendimi anlatabildim mi bilmiyorum ama bunu yapabilecek biri varsa çok sevinirim çok zor bir şey mi bilmiyorum.//

Son düzenleme:
Buyur, istediğin skript:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şu @komut1 leri fln biz mi değiştiricez ve insanların ünvanlarına bakabiliyormuyuz ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Buyur, istediğin skript:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
aslında böyle bir skript buldum bunu kendime göre nasıl editlerim

Buyur, istediğin skript:
çok güzel ama buna ünvanalma kodu eklermisiniz yanı sıfırlamak yerine sadece bir tane ünanını almak istiyorum

Son düzenleme:
şu @komut1 leri fln biz mi değiştiricez ve insanların ünvanlarına bakabiliyormuyuz ?

aslında böyle bir skript buldum bunu kendime göre nasıl editlerim

çok güzel ama buna ünvanalma kodu eklermisiniz yanı sıfırlamak yerine sadece bir tane ünanını almak istiyorum
Sadece ÜnvanAlma kodu ekledim. Buyur;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl