Anı UNUTAMADIĞINIZ EKİP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CengizTate

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
181
Discord İzni
Minecraft
CengizTate

Discord:

cngtate

Merhaba, daha önce yetkili olduğunuz ve daha sonra ayrıldığınız veya atılıp unutamadığınız bir ekip var mı?

Merhaba, daha önce yetkili olduğunuz ve daha sonra ayrıldığınız veya atılıp unutamadığınız bir ekip var mı?
Atılmak değilde daha öncesinde başka bir forumda yöneticiydim. Sahibi sağlık sorunları nedeniyle kapatmak zorunda kalmıştı bayadır özlüyorum.

2021 MC-TR ekibi. Bambaşka bir ortam vardı, ah eski zamanlar...

14 Yaşında trust mikrofon alıp cs 1.6 sunucularında mikrofonum kaliteli diye komutçu seçiyorlardı,kış aylarında mutfak masasına laptop + mikrofonu koyup,suratıma sıcak hava vura vura komut veriyordum 30 40 yaşında ki abilere,şimdi allah bilir kaç yaşındalardır,kalinez diye bir sunucu topluluğu vardı 2013'de adamlar hiç küfür etmeden sakin sakin ts3'de akşamları toplanıp cs1.6 atarlardı,tsye girince ooooo enik komutçu geldi diyorlardı,eniğin küçük hayvan demek olduğunu lisede öğrenmiştim,adamlar meğerse jp kasmak için beni seçiyorlarmış,ama yine de cs1.6nın ilk meta olmaya başladığı dönemler ve oluşan topluluklar bir başkaydı,abi kardeş ilişkisini ve samimiyeti iliklerine kadar hissediyordu insan,şimdi bir ekibe vesaire girdiğinde insanlardan samimiyet pek alamıyorum.çağ büyüdükçe ve sosyal medya kullanıcıları artıkça,30 40 yıl içinde sosyal bir yaşantının kalmayacağını düşünüyorum,bence son zamanlardayız tatlı tatlı takılalım.

staffy'li mc-tr ekibi

Yetkili olmadım ama nocry takımı iyiydi

Reklamcı yetkisine sahip olduğum bir minecraft sunucusuydu. İsmini bile hatırlamıyorum. Epey eskide kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl