D
_DarkSavic_
Ziyaretçi

bimunora
Inxity#3240
Bunu zaten daha önceden indirmiştim, tekrar deneyeyim dedim ancak zaten kurulu olduğunu söyledi.Sunucunuzda şu an Java 17 kurulu, aşağıdaki bağlantıdan Java 16 indirebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sağlayıcı firmam yok localhost'tan açıyorum.Merhabalar, Minecraft'ın yeni sürümleri Java 16 gerektirmektedir. İnternetten Java 16'yı indirip, kurarsanız veya servis sağlayıcı firmanıza bildirirseniz sorunu hallederler.
whiskeytr
Java 17yi kaldırın tekrar deneyin.Bunu zaten daha önceden indirmiştim, tekrar deneyeyim dedim ancak zaten kurulu olduğunu söyledi.
Kaldırdım tekrar deniyorum.Java 17yi kaldırın tekrar deneyin.
OpenJDK16U-jdk_x64_windows_hotspot_16.0.2_7.msi dosyasını açabildim devam dedim ilk Repair dedim test ettim aynı hatayı aldım, sonra tekrar açıp Change butonuna tıkladım onu da tamamladım ancak halen hata devam ediyor..Java 17yi kaldırın tekrar deneyin.
Inxity#3240
Başlat dosyanızı atar mısınız?Kaldırdım tekrar deniyorum.
OpenJDK16U-jdk_x64_windows_hotspot_16.0.2_7.msi dosyasını açabildim devam dedim ilk Repair dedim test ettim aynı hatayı aldım, sonra tekrar açıp Change butonuna tıkladım onu da tamamladım ancak halen hata devam ediyor..
BuyrunBaşlat dosyanızı atar mısınız?
Inxity#3240
Oldu çok teşekkür ederim, ancak bir sorum olacak benim neredeyse 13-14 tane sunucum var öncesinde hata veriyordu açarken şimdi yolu/path'i değiştirdiğim için hata verir mi? Verirse tekrar buraya yazmalı mıyım?Bu bağlantıdaki adımları uygular mısınız?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dosya konumunu Java 16'nın kurulu olduğu konum ile değiştirmeniz gerekiyor.
Inxity#3240
Sunucularınızın sürümü nedir?Oldu çok teşekkür ederim, ancak bir sorum olacak benim neredeyse 13-14 tane sunucum var öncesinde hata veriyordu açarken şimdi yolu/path'i değiştirdiğim için hata verir mi? Verirse tekrar buraya yazmalı mıyım?
1.8 - 1.18.1'e kadar varSunucularınızın sürümü nedir?
Inxity#3240
c:\Program Files\Java\jre1.8.0_60\bin\java.exe" -jar server.jar<java-dizini> -jar server.jarTeşekkür ederim. Konu kilit.Başlat kodunuzda dikkat ettiyseniz koda
java yazarak başlıyorsunuz, bu az önce sizin yaptığınız environment variables'da bulunan path'e işaret ediyor
Yani birden çok java sürümü kullanmanız gerekiyorsa aşağıdaki gibi bir işlem uygulayabilirsiniz
Java 16 kullanıyorsunuz ve path değeriniz Java 16'yı işaret ediyor ama siz aynı anda Java 8 kullanan bir sunucu da açmak istiyorsunuz
Java 16 kullanan sunucunuzdaki başlat kodunu ellemeyin, Java 8 kullanacak sunucunun başlat kodunu aşağıdaki örnekteki gibi değiştirin
c:\Program Files\Java\jre1.8.0_60\bin\java.exe" -jar server.jar
kabaca
<java-dizini> -jar server.jar
Java dizini kısmına Java 8 bilgisayarınızın hangi dizininde yüklü ise exe dosyasını kapsayacak şekilde girmeniz gerekiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!