Proje Unovice Web Client - Minecraft AFK Bot Paneli

mKerimDev

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
mKerimDev

Discord:

mkerimdev

Merhaba değerli MC-TR üyeleri,

Bugün sizlere üzerinde çalıştığım ve Minecraft sunucularında işlerinizi büyük ölçüde kolaylaştıracak olan web tabanlı AFK bot platformumuzu, yani Unovice Web Client projesini tanıtmak istiyorum.

Unovice Web Client Nedir? Bu proje, kullanıcıların tamamen web tarayıcısı üzerinden Minecraft sunucularına sanal oyuncu (bot) sokmasını ve bu botları 7/24 kesintisiz, performanslı bir şekilde yönetmesini sağlayan gelişmiş bir kontrol panelidir. Temel amacımız; oyuncuların kendi izole ortamlarında botlarını barındırabilmesi, otomatik giriş ve AFK kalma gibi işlemleri karmaşık ayarlarla uğraşmadan son derece modern bir arayüzden yapabilmesidir.

Sistemimizin Temel Özellikleri Nelerdir?

• İzole Çalışma Ortamı: Sisteme kayıt olan her kullanıcı için ayrı ve bağımsız bir bot süreci başlatılır. Kimsenin süreci, bir başkasının performansını veya verisini etkilemez.
  • Otomatik Yeniden Bağlanma: Herhangi bir ağ probleminde botun bağlantısı koptuğunda, sistem otomatik olarak devreye girer ve botunuzu yeniden sunucuya sokar.
  • Otomatik Giriş: Sunucuya girildiği an, sizin belirlediğiniz başlangıç gecikmesiyle beraber /login sifre vb. komutlar bota otomatik olarak yazdırılır.
  • AFK Asistanı: Belirlediğiniz saniye aralıklarında (örneğin her 10 saniyede bir) sunucuya mesaj veya komut göndererek, botunuzun hareketsizlikten ötürü sunucudan atılmasını engeller.
  • Zamanlı Başlangıç Komutları: Botunuz giriş yaptıktan belirli saniyeler sonrasında sırasıyla çalışacak komut listeleri oluşturabilirsiniz.
  • Discord Bildirimleri: Botunuzun durumu değiştiğinde (örneğin sunucuya başarıyla girdiğinde veya bağlantısı koptuğunda) işlemler anlık olarak belirlediğiniz kişisel sunucunuza Discord Webhook ile bildirilir.
Projemizde Neleri, Hangi Amaçla Kullanıyoruz? Tasarladığımız yapıyı sizlere tamamen şeffaf bir şekilde belirtmek isteriz. Projeyi geliştirirken aşağıdaki temel teknolojilerden faydalandık:

• Node.js ve Express: Projemizin arka planındaki web sunucusunu güvenilir ve asenkron bir şekilde ayakta tutmak için kullanıyoruz.
  • WebSocket (ws): Sizin girdiğiniz komutları anında bota iletmek ve sunucu içindeki canlı log (sohbet) akışını web panelinize tamamen "gecikmesiz ve eşzamanlı" bir şekilde yansıtmak amacıyla kullanıyoruz.
  • Minecraft Console Client (MCC): Arka planda sunuculara çok hafif ve istemcisiz (görsel arayüz gerektirmeden) bağlanabilmek için bu açık kaynaklı altyapıyı kullanıyoruz. Ancak bu sistemi geliştirerek her üyenin kendisine ait izole bir dizinde bu uygulamayı kapsüllenmiş olarak çalıştırmasını sağlıyoruz.
Veri Gizliliği ve Log Tutma Politikamız (Önemli) Bizim için güvenlik ve gizlilik en ön plandadır. Bu yüzden belirtmek isteriz ki; sistemimizde kullanıcılarımızın hiçbir verisi (yazılan şifreler, sunucu oyun içi sohbet kayıtları, log dökümleri veya girilen komut geçmişleri) kesinlikle tarafımızca kayıt edilmemekte ve log olarak tutulmamaktadır. Web panelinize eşzamanlı olarak yansıyan sohbet ve oyun konsolu dökümleri; yalnızca botunuz aktifken geçici bir veri akışı vasıtasıyla size sunulur. İşlemleriniz bittiğinde veya sayfa yenilendiğinde bu akışlar sunucumuzda yer işgal etmez veya dosyalanmaz. Dolayısıyla bizim veya yetkililerin sizin kişisel loglarınıza erişme gibi bir durumu teknik olarak da mümkün değildir.

Bu projeyi geliştirirken topluluğumuzun ihtiyaçlarını gözetmeye çalıştık. Sisteme eklenmesini istediğiniz özellikler veya eleştirilerinizi (kurallar çerçevesinde ve yapıcı olmak kaydıyla) bu konu altında yapmaktan lütfen çekinmeyin, değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

1773041975726.webp

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Dip Not: Projeye veya panele ulaşmak için adresimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve siz değerli üyelerimiz için oluşturduğumuz sınırlı sayıdaki referans kodumuz ise UNOVICE2026 olmaktadır...

Kalite kokuyor işe yarar gayet güzel

eline sağlık gayet güzel olmuş

ücretsizmiş sanirim 3 hesap icin ücret ödemek istiyorum ve 7/24 acık duruyor mu

ücretsizmiş sanirim 3 hesap icin ücret ödemek istiyorum ve 7/24 acık duruyor mu
İlgin için teşekkür ederim. Proje şu an çok taze; bundan mütevellit herhangi bir şekilde para karşılığı satış şu anlık düşünmüyorum. Şu an için 3 adet hesap açıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

merhaba benim giriceğim sunucu 1.21.4 bu botta sadece 1.20.4 var galiba diğer sürümler içinde gelicek mi gelicekse ne zaman gelir

merhaba benim giriceğim sunucu 1.21.4 bu botta sadece 1.20.4 var galiba diğer sürümler içinde gelicek mi gelicekse ne zaman gelir
Merhabalar, yakın zaman içerisinde güncellemeler paylaşılacaktır.

Kullanımı pratik ve kullanışlı cihaz üzerinde olmaması benim için ayrı bir + güzel olmuş elinize sağlık

İlgin için teşekkür ederim. Proje şu an çok taze; bundan mütevellit herhangi bir şekilde para karşılığı satış şu anlık düşünmüyorum. Şu an için 3 adet hesap açıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
3 hesap nasıl yapılıyor tam olarak Discord sunucunuzdan aldığım kod ile bir bot açabildim de sadece? (Buradaki değil Discord'daki kodu kullandığım içinmiş sorun benden kaynaklıymış sorun çözüldü)

Son düzenleme:
Panel oldukça sınırlı görünüyor. Sunucudan atıldığında otomatik yeniden bağlanma, belirli aralıklarla otomatik zıplama veya otomatik komut gönderme gibi özellikler mevcut mu?

tenor.gif

Elinize sağlık bu tarz afk clientler hoşuma gidiyor pek rastlanmıyor umarım çok daha güzel bir yer haline gelebilir

Kaçırdık kapanmış neyse önümüze bakacağız

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl