Proje UnknownConverter | YAML formatındaki dosyalarınızın içeriğini tek tıkla küçük yazı tipine çevirin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unknown-dev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
46
Minecraft
UnknownDev

Discord:

unknownstoretr

çok güzel bir projeye benziyor fakat bilmeyenler için daha detaylı bir açıklama yapılabilirdi

çok güzel bir projeye benziyor fakat bilmeyenler için daha detaylı bir açıklama yapılabilirdi
Aslında mantığı çok basit. Zaten bu siteyi %99 ihtimalle geliştiriciler veya kendi paketini yapan bilgili insanlar kullanır. Bilgili insanlarda sitede hangi seçeneğin veya butonun ne işe yaradığını kolaylıkla bilebilirler.

Bilmeyenler içinde dediğim gibi oldukça kolay kullanımı ve arayüzü var. Bir kez bile deneyerek nasıl kullanıldığını çözebilirsiniz.

Cok tanıdık bir proje, güzel olmus elinize saglık

Cok tanıdık bir proje, güzel olmus elinize saglık
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Tanıdıktan kastınız MustafaSZ'nin geçen sene yapmış olduğundan bahsediyorsanız ona kasıtlı yapmış olduğum bir şey değil. Ben sadece güncel, modern, kullanışlı ve sürekli güncelleme alacak olan gelişmiş bir sistem yapmak istedim. Zaten yanlış hatırlamıyorsam sitesini kapatmış, ulaşılamıyor.

Çok güzel hayat kolaylaştırıcı eline sağlık. Minimessage formatı için de destek gelse çok güzel olur gibi.

Çok güzel hayat kolaylaştırıcı eline sağlık. Minimessage formatı için de destek gelse çok güzel olur gibi.

Dediğim gibi önerilerinize göre güncelleme alacak bir sistem. Dediğinizi en kısa sürede siteye entegre edeceğim.

boolean değerleri de alıyor
true ve false değerleri çevirmemesi için whitelist kurabilirsiniz

Tanıdıktan kastınız MustafaSZ'nin geçen sene yapmış olduğundan bahsediyorsanız ona kasıtlı yapmış olduğum bir şey değil. Ben sadece güncel, modern, kullanışlı ve sürekli güncelleme alacak olan gelişmiş bir sistem yapmak istedim. Zaten yanlış hatırlamıyorsam sitesini kapatmış, ulaşılamıyor.
Hiç problem yok zaten brom, eline sağlık istediğiniz gibi proje çıkartma özgürlüğünüz var projede gayet hoşuma gitti

Öneriler doğrultusunda 2 güncelleme yapıldı:
  • MiniMessage formatı desteği eklendi.
  • "\n" satır kodunun desteği eklendi.
  • Ayarlar paneli güncellendi.

Gayet hoş bir proje olmuş. Öneri olarak kendi pattern'lerimizi de koruyabilmek için gelişmiş çoklu ayar ekleyebiliriz. Örneğin "CHAT= Hey!" gibi bir ayar varsa CHAT= i çevirmemeli.

Gayet hoş bir proje olmuş. Öneri olarak kendi pattern'lerimizi de koruyabilmek için gelişmiş çoklu ayar ekleyebiliriz. Örneğin "CHAT= Hey!" gibi bir ayar varsa CHAT= i çevirmemeli.

Daha detaylı açıklarsanız onu da ekleyebilirim.

Daha detaylı açıklarsanız onu da ekleyebilirim.
Örneğin benim bir eklentimde;
YAML:
# Examples:
#   "ACTION_BAR=&cThat's no good."
#   "TITLE=<#4bbdbc>Mention||&fYou have been mentioned by a player."
#   "CHAT={PREFIX} &7This is a prefixed message which you configured at config.yml"
gibi ayarlar var mesajı nereden attığını belirliyor. Örneğin bu ayar için '\b\w+=' gibi bir patterni converter sitesinde koruma ayarı (mevcut olan %...% ve {...} korumalarına benzer) olarak ekleyebilirsek dönüştürme işlemi bunları da koruyarak ilerler. Şimdiki halinde doğal olarak bunlar da small caps oluyor ve buna dönüşüyor:
YAML:
"ᴄʜᴀᴛ={PREFIX} &aʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʙᴇ ᴍᴇɴᴛɪᴏɴᴇᴅ ɴᴏᴡ."
Tabii bu sadece bir örnek. Siteye bu gibi patternleri korumak için kullanıcının pattern'leri gireceği gelişmiş bir ayar eklerseniz daha iyi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl