Laventa
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- TheMaresal
Discord:
maresalhqq
Herkese selamlar MC-TR ailesi,
Gelecekte Steam platformunda global olarak yayınlayacağım benzersiz ve büyük potansiyeli olan bir oyun projesini hayata geçirmek için yetenekli bir Unity 3D geliştiricisi arıyorum. Projenin bütçesi 2000 Dolar olarak belirlenmiştir ve iş tesliminde eksiksiz olarak ödenecektir.
Gelecekte Steam platformunda global olarak yayınlayacağım benzersiz ve büyük potansiyeli olan bir oyun projesini hayata geçirmek için yetenekli bir Unity 3D geliştiricisi arıyorum. Projenin bütçesi 2000 Dolar olarak belirlenmiştir ve iş tesliminde eksiksiz olarak ödenecektir.
Proje Hakkında Genel Bilgiler
- Motor: Unity (3D)
- Platform: PC (Steam)
- Tür: Labirent, portal mekanikleri ve özel elementler barındıran dinamik bir yapı.
- İş Kapsamı: Kodlama, mekaniklerin hazırlanması, harita tasarımı (level design), atmosfer/ışıklandırma ve Steam entegrasyonu tamamen geliştiriciye aittir. Oyunun tüm mantığı ve detayları hazırdır.
Aradığım Geliştirici Kriterleri
- Unity 3D motoruna ve C# diline hakim,
- Hazır asset'leri (modelleri) kullanarak veya kendi imkanlarıyla kreatif ve optimize 3D harita/labirent tasarımları yapabilen,
- Steamworks API entegrasyonu (başarımlar, bulut kayıtları vb.) konusunda fikir sahibi veya araştırıp uygulayabilecek,
- Optimizasyon, mekanik kodlama ve portal fiziği gibi konularda deneyimli,
- İletişimi güçlü, düzenli olarak ilerleme raporu sunabilecek, sorumluluk sahibi takım arkadaşları arıyorum.
İletişim ve Başvuru
Detayları konuşmak, projeyi incelemek ve teklif vermek için benimle doğrudan Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Not: Lütfen iletişime geçerken daha önce yaptığınız portfolyo veya referans işlerinizi de eklemeyi unutmayın.Discord Kullanıcı Adım: tavrend
Son düzenleme: