Rehber UnioSpigot 1.8 - UnioAntiCrash'in Yapımcısından Yepyeni Koruma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu sahiplerini yakından ilgilendiren bir konu.Ellerine sağlık.

@UnioDex TPS Değerleri Ne durumda, Paperspigot gibi bir Performans Sağlayıcakmı.

Eline sağlık yapıyorsun bu işi :)

@UnioDex Bir de düzgün çalışan java flagları bıraksa Mükemmel olurdu :)
Çünki adam daha ne yapsın...

Gerçekten güzel bir eklenti çoğu plugin paketinde bu eklentinin kullandıldığınıda gördüm. Kendi sunucumdada bu eklentiyi kullanıyorum başarılı.

Gerçekten güzel bir eklenti çoğu plugin paketinde bu eklentinin kullandıldığınıda gördüm. Kendi sunucumdada bu eklentiyi kullanıyorum başarılı.
Bro eklenti değil fork bu bir nevi spigot türevi :S

Bro eklenti değil fork bu bir nevi spigot türevi :S

ben 'UnioAntiCrash' eklentisini sanmıştım. Spigot gibi olduğunu bilmiyordum. UnioAntiCrash eklentisini sunucumuda kullandığım için öyle dedim.

Elinize sağlık

Eğer isterseniz ve eğer bulabilirsem 2019 yılında kodladığım Spigot'tan bir kaç kod atabilirim, belki yararlı olur. (Detaylı TPS analizi ve grafiği, düzenlenmiş knockback profilleri, TNT optimizasyonları, client-side fps boost ve bir çok clientside fix)

Client ile atılan crashleride engelliyormu

Bize bunu belirttiğin için teşekkürler, genelde eklentilerin güncellemelerini görmüyorum.

Fork optimize açısından güzel. Kitabı engelliyor ve birçok crashide bu sayede engelliyor. Ücretsiz olarak en iyisi olabilir.

Oyundan kitapları kaldırarak book crashleri engellemek sanki hacklenmemek için internete bağlanmamak gibi xd
Kitaplar birçok görevde kullanılırken oyundan engellemeniz de kral hareket kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl