Tanıtım 🇹🇷 Uluslararası MrBeast Yarışmasında Bir Türk Ekibi: @STM Project

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

STM Project

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
29
X
stmblocks
STMDCPP.webp

Herkese selam değerli MC-TR topluluğu!​

Bugün, STM Project ekibi olarak çok özel ve bizim için unutulmaz bir anı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Haftalardır emek verdiğimiz çalışmalar, disiplinimiz ve ekip ruhumuz sayesinde bu dev organizasyonda yer alma fırsatı yakaladık. Sadece bir yapıyı değil, uluslararası bir arenada ülkemizi temsil etmenin gururunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere dünyanın en büyük içerik üreticilerinden MrBeast'in düzenlediği global Minecraft Build Yarışması'na katılım sağladık.

Dünyanın dört bir yanından yetenekli ekiplerin katıldığı bu organizasyonda, 6 kişilik kemik kadromuzla Türkiye bayrağını dalgalandırmak ve Türk mimarlarının neler yapabileceğini göstermek bizim için büyük bir onurdu.

Yarışma duyurulduğu andan itibaren ekibimizle hızlıca organize olduk. Konsept belirleme, planlama ve uygulama aşamalarında uykusuz kaldığımız geceler, hararetli fikir alışverişleri ve yoğun bir emek süreci geçirdik. Bizlere verilen 2 haftalık süreyi en iyi şekilde değerlendirip, yalnızca 6 kişi ile 20-30 kişilere varan ekiplere karşı yarıştık. Yarışmaya katılan ülkelerin temsilcileri ile sohbetlerimiz ve birbirimize iyi dileklerimiz ile şahane bir etkinlik geçirdik.

Amacımız sadece "güzel görünen" bir yapı yapmak değil, aynı zamanda eski ve günümüz tarihinin Türk mimarisini yansıtmak, milletimizin milliyetçi duygularını harita doğasına uyarlayarak atmosferik bir fark yaratmaktı.

Etkinlikte Türkiye'den yalnızca @STM Project ekibi bulunmuştur.​

Ekibimizde yer alan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkürler!​

(pos1, mrKatsuee, Teychee, moremoet, nvbula, math7eu, acherist, wrusie, furzeppeli)​

Son düzenleme:
elinize emeğinize sağlık, harika bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim.

Reis sizden alakasız olarak videonun Türkiye kısmını beğenmedim sebebini tahmin edebiliyorsunuzdur herhalde :D videoda ülkemiz için verilen süre diğer ülkelere göre çok az ve çoğu yapıya(özellikle Atatürk heykeli vs.) yeterli süre verilmemiş bu üzücü ama yine de bizi temsil etmeniz güzel bir şey. Elinize sağlık başarılar diliyorum.

Elinize emeğinize sağlık Türkiye'yi çok güzel temsil ettiniz.

Videoyu ilk gördüğümde Tr den bizi temsil eden bir ekip olduğu için çok sevindim. Sonu her ne kadar adil olmasa bile yapmış olduğunuz yapılar ile gönüllerin şampiyonu oldunuz. Elinize emeğinize yüreğinize sağlık.​

Açıkcası bunu görmek beni çok mutlu etti. Ülkemizi temsil ettiğiniz için kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Emeklerinize sağlık.​

Herkese selam değerli MC-TR topluluğu!​

Bugün, STM Project ekibi olarak çok özel ve bizim için unutulmaz bir anı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Haftalardır emek verdiğimiz çalışmalar, disiplinimiz ve ekip ruhumuz sayesinde bu dev organizasyonda yer alma fırsatı yakaladık. Sadece bir yapıyı değil, uluslararası bir arenada ülkemizi temsil etmenin gururunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere dünyanın en büyük içerik üreticilerinden MrBeast'in düzenlediği global Minecraft Build Yarışması'na katılım sağladık.

Dünyanın dört bir yanından yetenekli ekiplerin katıldığı bu organizasyonda, 6 kişilik kemik kadromuzla Türkiye bayrağını dalgalandırmak ve Türk mimarlarının neler yapabileceğini göstermek bizim için büyük bir onurdu.

Yarışma duyurulduğu andan itibaren ekibimizle hızlıca organize olduk. Konsept belirleme, planlama ve uygulama aşamalarında uykusuz kaldığımız geceler, hararetli fikir alışverişleri ve yoğun bir emek süreci geçirdik. Bizlere verilen 2 haftalık süreyi en iyi şekilde değerlendirip, yalnızca 6 kişi ile 20-30 kişilere varan ekiplere karşı yarıştık. Yarışmaya katılan ülkelerin temsilcileri ile sohbetlerimiz ve birbirimize iyi dileklerimiz ile şahane bir etkinlik geçirdik.

Amacımız sadece "güzel görünen" bir yapı yapmak değil, aynı zamanda eski ve günümüz tarihinin Türk mimarisini yansıtmak, milletimizin milliyetçi duygularını harita doğasına uyarlayarak atmosferik bir fark yaratmaktı.

Etkinlikte Türkiye'den yalnızca @STM Project ekibi bulunmuştur.​

Ekibimizde yer alan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkürler!​

(pos1, mrKatsuee, Teychee, moremoet, nvbula, math7eu, acherist, wrusie, furzeppeli)​

Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Globalde bizi böylesine temsil etmeniz gerçekten gurur verici. Ellerinize sağlık.

Harika olmuş böyle bir şeyi görmek beni çok mutlu etti açıkcası

Madison Beer ve Nolan detayına bayıldım :) ellerinize sağlık hocam ülkemizi güzel temsil ettiğinizi düşünüyorum.

Videoyu izledikten sonra kim diye merak etmiștim meğer yakından tanıdığımız birisiymiș 😅 ellerinize sağlık biz gururlandık burda

Gururlandık, harikasınız yapılan build kesinlikle 1. olmayı hak ediyordu ama ondan önce konuşulması gereken çok şey var. Bizim kültürümüzü mirasımızı bu kadar harika bir şekilde dünyaya yansıttığınız için teşekkür ederiz.

STM-Block ekibine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum, mimarlarının hepsi ayrı ayrı çok kaliteli işler çıkartıyorlar.

CraftLord olarak açılışımızda sizlerle çalışamasak da bundan sonraki haritalarımız sizlerin elinden olacak, sağlıcakla kalın. <3

Şampiyonluk hakkınızdı ama maalesef beast kendine göre puan verip bir skala belirmedeği için kazanamadınız. Ben ba yıl dım harikaydı gerçekten ellerinize sağlık.

Elinize sağlık, harika olmuş.

Bu alanda baßka kimse türkiyeyi bukadar iyi temsil edemezdi elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl