Uludağ # NETWORK | Ekibimizi Topluyoruz!

01darknesstr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
11115245_1447540702209247_251494076571309993_o.jpg

Giriş
Merhaba arkadaşlar, bizler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
#
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'ün kurucularıyız. Sunucumuz bir bakım sürecine girmiştir. Şimdilik faction olsakta ileride hub olmayı düşünüyoruz. Amacımız büyük zaman kısıtlı. Bunun için güzel bir ekibe ihtiyacımız olacak, bu ekibi de sizin aranızdan seçeceğiz. Size puan vereceğiz, aranızdaki en iyileri alacağız.

Bütün bunlar için yaklaşık olarak 1 haftanın güzel bir ekiple bize yetebileceğini düşünmekteyiz. Sizler de isterseniz bize yardımcı olabilirsiniz... Sunucumuz 50 Slota karşılık 4 GB RAM ile çalışacak olup 3 aylık parası peşin ödenecektir. Öncelikle alımı yapılacak
grupları; rehber, mimar(3 tane), reklamcı. Bunların haricinde hiçbir alım olmayacaktır. Aşağıdaki formu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz...

Hayalimizdeki sunucu!
Bizler de sizin gibi minecraft forumları, minecraft sunucuları, minecraft modları ile yakından ilgilenen kimseleriz. Bildiğimiz gibi son zamanlarda oyuncular sunucularda aradıklarını bulamıyorlar. Sunucularda oyuncuların aradıkları şeyleri bir liste halinde sıraladık. Sizin görüşleriniz, önerileriniz de bizim için önemli durumda...
  • Evet sizlerin de lapisten kurtulmak istediğini biz de biliyoruz. Buna önceki sunucumuzda bir çare bulmuştuk; %25 lapis, %75 taş halinde bir lapisimiz vardı. Fakat bu sefer gerçekten kökten bir çözüm bulacağız.
  • Uğraşılmış bir harita, her noktasına, her köşesine, her warpına ayrı ayrı zaman harcanmış bir harita!
  • Yetkili kadro, saygılı, yardımsever, oyuncularla iyi geçinebilen rehberler, gerçek anlamda builderler!
  • Diğer sunuculardan farklı olarak, ekstra özellikler, özelleştirilmiş yay sistemi, uçak, disko-yünler, cannon plugini, rastgele orman spawnı, vip-oyuncu ayrımcılığı olmaması, internet sitemiz, 7/24 desteğimiz, ticaret sistemi, nametag, özel motd...
  • Lag, kasma, donma, ping sorunu yaşanmadan oynamak!
  • Sizlerin de önerilerini bekliyoruz...

Uludağ # NETWORK'e ..... olarak katılmak istiyorum,
Tam ad:
Yaş(+15 tercihi):
Oyuncularla ilişki:
Oyun hakkında bilgi:
World-edit ve World-guard:
Eğer builder olarak başvuru yapılıyorsa 1-2 resim:
Günlük online süresi(+4 tercihi):

NOT: Baştan sağma formlar kabul edilmeyecektir. Hatta ciddiye bile alınmayacaktır. Ona göre doldurma işlemini güzel ve anlaşılabilir bir Türkçe ile yapmanız gerekmektedir!

İletişim Skype: uludagnetwork

Sitemizi de ziyaret etmeyi unutmayın;

Tam ad:Mustafa Kalebaş
Yaş(+15 tercihi):15
Komut bilgisi:%95 (Aslında gerçekten %100 yazacaktım ancak söyle bir olay var birçok plugin biliyorum ancak bilmediklerimde var ama bunlar çok az ve çok az kullanılan pluginler bilmediklerim.Ondan %95 gerçektir.)
Oyuncularla ilişki:%95-%85 arası(Çünkü ilk başlarda yani tanımadığım oyuncularla böyle içime kapanarak sanki benim sahibimmiş gibi konuşurum bazende duygularıma göre biraz sinirli bi şekilde hırsımı çıkartırmış gibi biri bana mustafa dese "ne" diyecek kadar sert olabiliyorum.Tabikide bunlar sadece böyle durumlarda oluyor.)
Oyun hakkında bilgi:%98(Çünkü iksirlerde biraz bilgisizliliğim var.)
World-edit ve World-guard:Temel olarak %100 Gelişmiş olarak %90 bilgim var.
Eğer builder olarak başvuru yapılıyorsa 1-2 resim:Hayır ben rehber olmak istiyorum belki beni ilerde atayabilirsiniz yada deneyip rehberdende iyi olduğumu görürsünüz.
Günlük online süresi(+4 tercihi):Valla efendim Kurbana kadar 10 saat aktifim bazen 12 olabiliyor.Kurbandan sonrada öyle ama okullar geldimi dırırı.Okul gelirse 4 5 saat yaparım.

Formu sallamadan doldurdum zaten benim geçmişimde küçük serverlerde geçmedi.2014'de efsane craft'ta kurucu oldum ama çok kısa sürdü çünkü Tugrul_HP'yi aldılar.Nomercy'de bizim mahalladeki arkadaş admindi ilk kurulduğu zamanlarda beni önerdi beni admin yaptılar sonra idari kurucu oldum sonra sw tamamlanınca herkesi attılar zaten.Bunların dışında sitelerdede çok tecrübem var minecraft'ta olmasada.Zaten şu anda büyük bir server üzerinde çalışıyorum dolu pluginli ama işte tek sorun vps yada vds olmaması o yüzden elle açıp pcyi 7/24 açık tutmam gerekiyor.

Şunuda söyliyeyim skype,teamspeak gibi iletişim programları ile sizinle iletişime geçmem sesli olarak imkansız.Çünkü mikrafonum yok :( olsaydı zaten ben şimdi youtuber olcaktım.

Neyse efendim değerlendirmek size kalmış bilginize.

Tam ad:Mustafa Kalebaş
Komut bilgisi:%95 (Aslında gerçekten %100 yazacaktım ancak söyle bir olay var birçok plugin biliyorum ancak bilmediklerimde var ama bunlar çok az ve çok az kullanılan pluginler bilmediklerim.Ondan %95 gerçektir.)
Oyuncularla ilişki:%95-%85 arası(Çünkü ilk başlarda yani tanımadığım oyuncularla böyle içime kapanarak sanki benim sahibimmiş gibi konuşurum bazende duygularıma göre biraz sinirli bi şekilde hırsımı çıkartırmış gibi biri bana mustafa dese "ne" diyecek kadar sert olabiliyorum.Tabikide bunlar sadece böyle durumlarda oluyor.)
Oyun hakkında bilgi:%98(Çünkü iksirlerde biraz bilgisizliliğim var.)
World-edit ve World-guard:Temel olarak %100 Gelişmiş olarak %90 bilgim var.
Eğer builder olarak başvuru yapılıyorsa 1-2 resim:Hayır ben rehber olmak istiyorum belki beni ilerde atayabilirsiniz yada deneyip rehberdende iyi olduğumu görürsünüz.
Günlük online süresi(+4 tercihi):Valla efendim Kurbana kadar 10 saat aktifim bazen 12 olabiliyor.Kurbandan sonrada öyle ama okullar geldimi dırırı.Okul gelirse 4 5 saat yaparım.

Formu sallamadan doldurdum zaten benim geçmişimde küçük serverlerde geçmedi.2014'de efsane craft'ta kurucu oldum ama çok kısa sürdü çünkü Tugrul_HP'yi aldılar.Nomercy'de bizim mahalladeki arkadaş admindi ilk kurulduğu zamanlarda beni önerdi beni admin yaptılar sonra idari kurucu oldum sonra sw tamamlanınca herkesi attılar zaten.Bunların dışında sitelerdede çok tecrübem var minecraft'ta olmasada.Zaten şu anda büyük bir server üzerinde çalışıyorum dolu pluginli ama işte tek sorun vps yada vds olmaması o yüzden elle açıp pcyi 7/24 açık tutmam gerekiyor.

Şunuda söyliyeyim skype,teamspeak gibi iletişim programları ile sizinle iletişime geçmem sesli olarak imkansız.Çünkü mikrafonum yok :( olsaydı zaten ben şimdi youtuber olcaktım.

Neyse efendim değerlendirmek size kalmış bilginize.
ALINDINIZ! Lütfen bizimle skype adresimizden iletişime geçin...

Tam ad: Emre Erceğiz
Komut bilgisi: %80 diyebilirim
Oyuncularla ilişki: Samimiyimdir Ciddi Bir Kişiliğim Yok
Oyun hakkında bilgi: Minecraftyı 2010 dan beri oynarım faction ve skyblock hakkında oldukça bilgiliyim
World-edit ve World-guard: Birçok Serverde Builder Moderator Admin Olmuşluğum Var Benden Memnunlardı Komut Ve Build Konusunda
Eğer builder olarak başvuru yapılıyorsa 1-2 resim: Admin Olursa Memnun Olurum
Günlük online süresi(+4 tercihi): yaz tatilinde 8-9 okullarda 4

Uludağ # NETWORK'e Moderetör olarak katılmak istiyorum,
Tam ad:Taha Nehir HAYTA
Yaş(+15 tercihi):12 fakat bilgim ii
Komut bilgisi:gerekli olan kadar biliyorum
Oyuncularla ilişki:süper östesi onlar benim dostumdur
Oyun hakkında bilgi:redstone hariç herşey ii :D
World-edit ve World-guard:ii dir
Günlük online süresi(+4 tercihi):hafta içi 1 hafta sonu 4 ve üstü

Uludağ # NETWORK'e admin veya moderatör olarak katılmak istiyorum,
Tam ad: Ata Marangoz
Yaş(+15 tercihi): 15/16
Komut bilgisi:Teknik olarak komut bilgisini dikkate almam komut bilgisi diye bir şey hiç olmadı pluginin spigotmc yada bukkit sayfasına bakarsam herkesten bilgili olurum.
Oyuncularla ilişki:Teknik olarak hile yapan oyuncu ne olursa olsun kesinlikle ban atarım o konuda hiç bir şekilde benden kaçamazlar gerekli işlem tamamlanınca üstlere bildirir ve konuyu kapatırım. Oyuncular benden yardım istediğinde gerekli yardımı sağlayacağımdan emin olabilirsiniz.
Oyun hakkında bilgi: 3 yıldır minecraft oynuyor 2 yıldır bukkit ile uğraşıyorum şuanda PHP ve Java üzerinde çalışıyorum teknik olarak developerim.
World-edit ve World-guard: Copy paste brush vb. olayları biliyorum WE için WG olarakta setparent vb. biliyorum yani yeterli olacaktır
Eğer builder olarak başvuru yapılıyorsa 1-2 resim:
Günlük online süresi(+4 tercihi): Ayın 28 ine kadar günde 4, ayın 28 inden sonra tatiller ve cumartesi günleri 3.

Uludağ # NETWORK'e Pluginer ve Builder olarak katılmak istiyorum,
Tam ad:Yunushan Alev
Yaş(+15 tercihi):17
Komut bilgisi:%90
Oyuncularla ilişki:İyidir
Oyun hakkında bilgi:%95
World-edit ve World-guard:
Eğer builder olarak başvuru yapılıyorsa 1-2 resim:Buildirlık Da Ve Pluginde Ustayımdır CRAFTRİON HUB SUNUCUSUNUN Mapini Kendim Yaptım!
Günlük online süresi(+4 tercihi):6:30

Kendi Yaptıgım Bir Lobi Mapi:
2015-09-20_19.55.16.png

2#

2015-09-20_19.55.44.png
2015-09-20_19.55.39.png

Adım taha yaşım 15 face Taha Aslan 5 yerde adminlik yaptım

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl