Skript Paylaşımı UltraRestart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenizYavuzZ

Biz ATATÜRK'ÜN Askerleriyiz !
Elmaslar
178
Merhaba Arkadaşlar ;
Bugün Sizlere Kendi Kodladığım UltraRestart Skriptini Göstereceğim.

Ne İşe Yarar ;
Bu UltraRestart Çağımıza Daha Uygun Modern Bi Şekilde Daha Ultra Bi Şekilde Restart Atmasını Sağlıyor.

Tanıtım İçin Resimlere Geçelim

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burada Servere Kaç Saniye Sonra Restart Atması İçin Ayarlı Olan Sayı Önerilen Değiştirmeyiniz

R (2).png

Burada Çalıştığı Versions'ları Gösteriyor
R (4).png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Restart Attığında Önünüze Gelen Mesajlar

R (5).png

/ultrarestart Yazınca Önümüze Çıkan Yazı

R (6).png

UltraRestart'ı Aktif Etmek İçin ;

R (7).png

Server Resetlenirken Çıkan Mesajlar ;

R (3).png

R.png

Versions Öğrenmek İçin ;
R (8).png

Reload Atmak İçin ;

R (9).png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yani /restart adında bir komut giriyor yanlış mıyım ? Böyle bir komut Spigot/CraftBukkit 'te Yok Ama ne ile sağlıyorsunuz restartı ?

yaw bana yardım edin skript istedim hiç kimse bakmıyor

Yani /restart adında bir komut giriyor yanlış mıyım ? Böyle bir komut Spigot/CraftBukkit 'te Yok Ama ne ile sağlıyorsunuz restartı ?
Restart Bişeyi Bağlamıyor Gereken Bir Komut Değil Ama Ben Ginede Yazdım Sorun Fılan Çıkmasın Diye İstersem Oraya Reset Yazabilirim Gine Bir Sorun Çıkmaz !

Restart Bişeyi Bağlamıyor Gereken Bir Komut Değil Ama Ben Ginede Yazdım Sorun Fılan Çıkmasın Diye İstersem Oraya Reset Yazabilirim Gine Bir Sorun Çıkmaz !
deniz benim skript konuma bakarmısın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl