UltraOp sunucuların zevki ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyBora ?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.770
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben opskyblock sevmem çünkü 2 saate gelişip bıkıyorum 1-2 gün bile değil adakit de veriyorlar 60 elmas sp zaten en iyi sp elmas oluyor ne zevki kaldı

Bence asıl sen gereksiz yorum yapıyorsun neden herkesin konusunu kirletmeye çalışıyorsunki adam gayet güzel bir konu açmış

Ülkemizde olan bütün oyun türleri sıktı. Artık yeni şeyler gelmesi gerekiyor ya da daha üst sürümlere geçmemiz gerekiyor.
Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim <3​

Ülkemizde olan bütün oyun türleri sıktı. Artık yeni şeyler gelmesi gerekiyor ya da daha üst sürümlere geçmemiz gerekiyor.
Beni şu sıralar en üst sürüm ve survival sarıyor ki reklam gibi olmasın fakat IZMIRMC her zaman en yeni sürüm demişti ki oynanıcak yerlerden bi tanesi de o. Bütün survival sunucuları keşke en üst sürüm olsa ve şu artık 1.8 den kurtulabilsek!!​

Beni şu sıralar en üst sürüm ve survival sarıyor ki reklam gibi olmasın fakat IZMIRMC her zaman en yeni sürüm demişti ki oynanıcak yerlerden bi tanesi de o. Bütün survival sunucuları keşke en üst sürüm olsa ve şu artık 1.8 den kurtulabilsek!!​
Bu yorum için teşekkürler yakında survival açmayı düşünüyordum

Bu yorum için teşekkürler yakında survival açmayı düşünüyordum
Dediğiniz gibi "Ben opskyblock sevmem çünkü 2 saate gelişip bıkıyorum 1-2 gün bile değil adakit de veriyorlar 60 elmas sp zaten en iyi sp elmas oluyor ne zevki kaldı"

Zaten benide hiç sarmıyor şu aralar. Eskiden çok sarıyordu fakat aynı sunucu üst üste 2-3 kere sıfırlanınca ve emeklerimiz gidince artık hiç sarmıyor. Emek skyblock ve ya survival beni bu aralar sarmaya başladı.Arkadaşlar ile oynayınca çokta sarıyor.

Survival açın fakat survival kitlesini yakalamak biraz zor derim.Ama emeğiniz karşılığını alabilme ihtimaliniz var.​

Çünkü Türkler olarak hazıra çok alışkınız ne gerek var değil mi emek verip oynamaya?

Çünkü Türkler olarak hazıra çok alışkınız ne gerek var değil mi emek verip oynamaya?
Dediğim Gibi Emek bence en doğrusu.Emek verip oynamak daha zevkli.OP artık sarmıyor beni.

Değerli Yorumun İçin Teşekkürler <3

Beni şu sıralar en üst sürüm ve survival sarıyor ki reklam gibi olmasın fakat IZMIRMC her zaman en yeni sürüm demişti ki oynanıcak yerlerden bi tanesi de o. Bütün survival sunucuları keşke en üst sürüm olsa ve şu artık 1.8 den kurtulabilsek!!

Bahsettiğiniz sunucu sahibini bizzat tanıyorum. Eskiden "Yakamoz Network" adında efsanevi bir sunucusu vardı...

Evet bahsettiğim sunucu halen açık olabilseydi günümüzün en popüler sunucularından birisi olabilirdi. ( 150'yi aşkın sabit kitlesi vardı. )
Su sıralar canım survival çekiyor. Sunucu arıyorum.Ve en son sürüm olsa çokta iyi olur

Sunucuların op olması bana göre oyunun amacını tamamen değiştiriyor. Emek Faction sunucularında oyunun amacı klan kurmak,klan kalesi yapmak ve klan savaşları yapmak iken OP Faction sunucularında oyuncular lapis kazıp arenada vs atmaktan ileriye gidemiyor. Aynısı OP SkyBlock için de geçerli. Oyun sadece blok koymaya odaklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl