UltraOp sunucuların zevki ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyBora ?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.770
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyBora ?

Eklenti Paketi & Discord Bot
Elmaslar
459
Minecraft
BordoMavi
Selamlar MC-TR ailesi.
sunucularının %70'i nedense OPSkyblock.
Neden Emek skyblock ve ya OPFaction, EmekFaction gibi sunucular OPSkyblock sunucusuna göre daha az?
OPSkyblock ve ya ULTRAOPSkyblock bir şey fark etmiyor.
Blok dizmekten başka zevki yok (BENCE)

Emek türlerine gelirsek adı üstü EMEK emek vererek kasılırsınız gelişirsiniz.
OP zaten 1-2 günde adanı 10G yaparsın oyunu bitirir. Emek ise öyle değil zorlayıcı ve rekabet içinde.

Peki emek neden sevilmiyor. Bazı kişiler Emek skyblockun zor olcağını sanıyor ve sunucuya bile girmiyor. Neymiş çok zormuş kasamam kırıktaş kıramammış.
OP bence tembellik işi fakat en çok OPSkyblock sunucuları tutuyor ki bende bunu denedim;

Emek Skyblock sunucumda 10 kişi gelirken
OPSkyblock sunucumda 40 oldu.

Bu ne demek? OPSkyblock sunucularının dahada artıcağı. Mesela sırf Faction sunucularını klan savaşları içinde oynayanlar var ama arkadaşlarınla takımınla arenada kapışmak, survival modunda tarla yapıp arkadaşlarınla ormanlarda kaleler yapıp düşmana karşı koymak çok zevkli geliyor fakat bunu plana uygulamaya geçtiğimizde direk sıkılıyoruz.

Youtubede skyblock yazınca hep OP geliyor. Hiç faction ve ya emek skyblock yazmıyoruz. Faction sunucuları şuanda pöpüler ki her zaman öyleydiler.

Moderatör tarafından düzenlendi:
İnsanlar " Op Skyblock ve Emek Skyblock " Kavramını Biliyor gerek olmayan bir konu ancak bilmeyenler için yararlı olabilir. teşekkürler yinede.​

Son düzenleme:
Gereksiz bir anlatım olmuş ancak bilmeyenler için yararlı olabilir. teşekkürler yinede.​
Ben burda eleştiriyorum? yararlı-zararlı birşey demedim ve sizin fikrinizi almak için böyle konu açtım.​

Ben burda eleştiriyorum? yararlı-zararlı birşey demedim ve sizin fikrinizi almak için böyle konu açtım.​
Üzgünüm ancak eleştiri göremedım ben konuda anlatım vardı sanki.

Minecraft yaş kitlesi sağ olsun kolaycılığa kaçtığından dolayı çok kolay şekilde OP sunuculara oyuncu çekiliyor.
Bu düşünce tarzı değişmediğinden Emek sunucular hiç bir zaman karşılığını alamayacak.​

Minecraft yaş kitlesi sağ olsun kolaycılığa kaçtığından dolayı çok kolay şekilde OP sunuculara oyuncu çekiliyor.
Bu düşünce tarzı değişmediğinden Emek sunucular hiç bir zaman karşılığını alamayacak.​
Aynen Öyle.​

Maalesef ülkemizin insanları bu oyun türüne daha eğilimli oldu. Bundan dolayı yeni nesile uyum sağlamamız gerekiyor.
Emek skyblock hunger games ve ya survival sunucuları ciddi anlamda çok azaldı zaten. Hep skyblock çok zevkide yok.​

Gereksiz bir anlatım olmuş ancak bilmeyenler için yararlı olabilir. teşekkürler yinede.​
Bence asıl sen gereksiz yorum yapıyorsun neden herkesin konusunu kirletmeye çalışıyorsunki adam gayet güzel bir konu açmış

Bence asıl sen gereksiz yorum yapıyorsun neden herkesin konusunu kirletmeye çalışıyorsunki adam gayet güzel bir konu açmış

Tamamen yanlış anlıyorsunuz kendi eleştirimi sundum insanlar zaten " OP SkyBlock Ve Emek SkyBlock " Kavramının ne oldugunu biliyor anlamında gereksiz olmuş dedim ama sonrasında bilmeyneler içinde yararlı yorumunu katıp tesekkür ettim.

Tamamen yanlış anlıyorsunuz kendi eleştirimi sundum insanlar zaten " OP SkyBlock Ve Emek SkyBlock " Kavramının ne oldugunu biliyor anlamında gereksiz olmuş dedim ama sonrasında bilmeyneler içinde yararlı yorumunu katıp tesekkür ettim.
Hayır yanlış anlamıyorum

Deneyin Gorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl