UltraBlocks | Geri Sayım Efektli Blok Yerleştirme Skripti | SADECE TANITIM !!!

Skripti kullanmak istermiydin ?

• Evet

Oy: 5 71,4%
  • Hayır

Oy: 2 28,6%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 63724

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
332
onsoz.png

Evet sevgili MC-TR kullanıcıları, ben @UsainSrht eski adıyla @ olmadan HxBpVu :D
Bu konuda sizlere UltraBlocks skriptimi tanıtıcam, evet sadece tanıtım malesefki alamayacaksınız.
Sadece tanıtım olmasının sebebi bazı kişiler yüzünden skript paylaşımı konusu açmamam olmasıdır.
neiseyarar.png

Bu skript kendi oluşturduğu klasörün içindeki config.yml dosyasında olan kayıtlı verileri oyunda kullanarak mükemmel bir işlev görüyor, bu skript benim tahminimce skyblock sunucularında kullanılabilir, bir ultrabloğu koyduğumuzda üstünde config.yml de belirlediğimiz süre olan bir geri sayım gelir ve geri sayım bittiğinde blok config.yml de belirlenmiş olan bloğa dönüşür ve bloğu kırdığımda yine config.yml de belirlenmiş blok isminde kırdığımız blok gelir :D
NOT: çok fazla config.yml vardır !!! :D xd :D
nasılkullanilir.png

Bunu video ile gösterirsem daha iyi anlarsınız diye umuyorum :)

konusonu.png

Konuya baktığınız için teşekkürler, skripti isteyenler olucaktır mutlaka malesef veremeyeceğim :(
Hoşçakalın.

Gerçekten hoş bir skript olmuş. Bir kaç ekleme ile çok güzel işler başarılabilir.​

Gerçekten hoş bir skript olmuş. Bir kaç ekleme ile çok güzel işler başarılabilir.​
Teşekkürler, eklenmesini istediğin özelliklerini söylersen ekleyebilirim.
Burdanda bir ekleme yapayım, videoyu başka bir arkadaşım çekti, 1-2 hata oldu @SoulX 'e düzeltmesi için gönderdik hem hatayı düzeltti amma primde yaptı :D

Vaay, çok güzel gözüküyor. Eline sağlık.

Güzel düşünce olmuş. Bu skripti geliştirerek daha iyi şeyler yapabilirsin.

Başarılı bir skript olmuş daha yüksek yerlere gelmen dileğiyle.

fikiri hoşuma gitti blok upgrade yapmak gibi tebrikler

Güzel skripte benziyor,başarılar.

Dostum bunu event blok gibi yapabilirsin % oranlı itemler çıkıcak şansına herkeze ver komutuyla 1 kere vericek ve koyduklarında 30 sanıye sonra blok % şanslara göre değişicek artık kaderinde ne çıkarsa öylesi daha zevkli ve eğlenceli olacagını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl