Dark Lord
Work hard in silence, let success be the noise.
UltimateRepairing
UltimateRepairing, bir eşyayı tamir etmek için kullanılan bir eklentidir. Bu eklenti sayesinde kırılmak üzere olan eşyalarınızı tamir edebilirsiniz. Bu eklenti aslında biraz değişik, özel olarak oluşturulmuş bir örse tıklamanız gerekiyor. Tıkladıktan sonra sizden bir miktar para alarak eşyanızı tamir edecektir. Bu sayede eşyanız tamir olacaktır ayrıca bu eklentinin kendine özel bir menüsü vardır. Bu menü sadece özel olarak oluşturulmuş bir örse sağ tıklayınca çıkıyor. Ayrıca tamir olurken çok güzel efektler çıkıyor, alttaki resimde görebilirsiniz. Aaa, bir şey unuttuk! Tamir etmek için eklentinin bize sunduğu menüyü kullanabilirsiniz. Açıkcası ben eklentiyi başarılı buldum, daha önce kullanmıştım ve sizlere kesinlikle tavsiye ederim. Burada anlatılacaklarım bu kadardı haydi bir sonraki bölümümüze geçelim. Ayrıca şunu eklemek isterim, eklentide komut veya yetki bulunmamakta.
Eklenti ile alakalı bazı resimler ;
s
Eklenti ile alakalı videolar ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklentiyi indirmek için ise
Eklenti 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 sürümlerinde test edilmiştir, ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Not ; Bu eklentide anlatılacak bütün her şeyi anlattım. Bu aralar tanıttığım eklentilerin kelime sayısı düşük oluyor çünkü anlatılacak şey olmuyor. Neyse, böyle bir not bırakmak istedim haydi artık bitirelim. Ayrıca buradan bana konuyu veren @ZediaphBack'a şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum.
Sevgili MCTR üyeleri, konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Anlayamadığınız bir yer olduysa yorumlarda yazmayı unutmayın.
Başka bir konuda görüşmek üzere.
Saygılarımla Gökdeniz.
Son düzenleme: