Çözüldü UltimateKits süre ayarlanmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meliholmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 428
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meliholmak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4

Discord:

meliholmak

24 Saate göre ayarlıyorum kitleri fakat tekrardan sıfıra sabitliyor ktileri. Ne yapabilirim?
1708793772221.png

Neden ultimatekits kullanıyorsun ki.

Kullandığınız eklenti 3 yıldır güncelleme almamış eski bir eklenti farklı sürümlerde sorunlara yol açabilir benim size önerim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adı eklentiyi kullanmanız olacaktır configi basit ve anlaşılırdır zorlanmayacağınızdan eminim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kullandığınız eklenti 3 yıldır güncelleme almamış eski bir eklenti farklı sürümlerde sorunlara yol açabilir benim size önerim
adı eklentiyi kullanmanız olacaktır configi basit ve anlaşılırdır zorlanmayacağınızdan eminim

ikincil versiyonu daha var hangisi mantıklı olur?

bunu ilk gördüğümden dolayı kullandım fakat sonucunda pek beğenemedim :)
PlayerKits eklentisini beğeneceğinizi düşünüyorum denedikten sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız harika olur iyi forumlar

Sorun çözüldüyse lütfen bildiriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl