Tanıtım UltimateFishing | Yenilikçi Balık Tutma Eklentisi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahim Q.

Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz kişide bulunmaz
Elmaslar
258
Minecraft
RahimQBV
Facebook
Rahim Qubadov
X
RahimQBV

Discord:

rahimqbv

Ultimate-Fishing (1).png

Herkese selam forum sakinleri ?

Bu gün sizlere zamanında ücretli olup, sonradan songoda ekibinin kararıyla ücretsiz olan, UltimateFishing eklentisini tanıtacağım.

Eklenti Bilgisi

Eklenti hakkında bahsedecek olursak gerçekten profesyonel bir iş istiyor. Gerçekten yönetilmesi ve ayarlanması zor bir eklenti değildir. Bu eklenti sunucuza ayrı para kasma taktiği uyarlar ve buna kalmayıp, başka droplarda çıkartma ihtimalleri ve afk kalanları hemen yakalaya bilirsiniz.Bu eklentiyi yazılara dökmek gerçekten zor.Resimler ile demek istediklerimi daha rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.

Settings.gif

Pluginde gördüğünüz gibi herhangi bir plugins klasöründen değil, burdan bile ayarlamalar yapa bilirsiniz.Bu sayede boş yere oyundan çıkmamışda olursunuz.

Custom-Drops.gif

Balık tutarken, oyuncular sünger,elma vb gibi eşyaların çıkma şansların, custom drops yerinden ayarlaya bilirsiniz.Eklentinin en güzel yanlarından biri, bunun olduğunu düşünüyorum.

sell.gif

Balıkları tuttular, peki nasıl satcaklar?
Resimde gördüğünüz gibi satmak bile gui'li bir şekilde yapa bilirsiniz.Songodanın işte farkı bu hem gui hem de her detayı düşünmesidir. ?

ezgif.com-optimize.gif

Bu eklenti afk fishing, hilelerine sonda veriyor.Artık kolay kasılmak isteyenleri, bu moblar engelleyecektir.Emek skyblock ve survival sunucuları için mükemmel bir eklenti olduğunu söyleye bilirim. ?

Diğer Özellikler

Bu eklentinin özellikleri bu konu içerisinde sayamayacağımız kadar çok olacağı için özet geçeceğim.Sizi bir resimle yan-yana bırakıyorum.Bu sayede diğer özelliklerin vb burada göre bilirsiniz.

Ultimate-Fishing.png

Gerçektende muazzam değilmi?
Orta okul ingilizceniz varsa hemen anlamışsınızdır. ?

Pluginin izin/permission ve komutlarına erişmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: Plugin GUI desteklidir herhangi bir ekstra plugin ve ya menü plugini kurmanıza gerek yoktur!

Eklenti Tanıtımı

Eğer bu karışık olmayan eklenti hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsan. Bu videoyu izlemenizi şiddetli öneririm.

Plugin 1.8.X - 1.15.X sürümlerin desteklemektedir ve artık ücretli değil, songodanın kararıyla ücretsiz olmuştur!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Neredeyse çoğu sunucunun kullanmış olduğu More Fish eklentisi artık sıkmıştı ki çok iyi alternatif bir eklentiye de benziyor. Kalemine sağlık :<3:

Neredeyse çoğu sunucunun kullanmış olduğu More Fish eklentisi artık sıkmıştı ki çok iyi alternatif bir eklentiye de benziyor. Kalemine sağlık :<3:
Sana yorumun için teşekkür ediyorum.Elimden geldiğince alternatif pluginleri gösteriyorum. ?

Gerçekten güzel bir eklenti kullanmıştım

Gerçekten güzel bir eklenti kullanmıştım
Skyblock sunucum için şuanda kullanıyorum ve resimlerdeki gibi, gerçekten güzel yapmışlar.Sana yorumun için teşekkür ediyorum. ♡

bu eklentiyi kullandım fakat eski balıkları silip yeni balık ismlerini girince oluyor ama eski balıklarda geri gleiyor o yüzden geri sildim

bu eklentiyi kullandım fakat eski balıkları silip yeni balık ismlerini girince oluyor ama eski balıklarda geri gleiyor o yüzden geri sildim
düzgün ayarlarsan dediğin şey olmaz. mutlaka bir hata yapmışsındır. Bende isimlerini değişmiştim çünkü

düzgün ayarlarsan dediğin şey olmaz. mutlaka bir hata yapmışsındır. Bende isimlerini değişmiştim çünkü
hiçbir hata yok kendiliğinden geri oluşuyorlar kardeşim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

mesela tiny i küçükbalık yaptım oldu ama tiny tekrar oluştu configte
yani sonuçta 2balık oldu

Gayet başarılı bir eklenti. Eline sağlık <3

morefish eklentisinden kat kat daha güzel bir eklenti güzel konu tebrikler

Gayet başarılı bir eklenti. Eline sağlık <3
Sana yorumun için teşekkür ediyorum.Diğer eklentilere göre kat kat iyi olduğunu düşünüyorum. <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

morefish eklentisinden kat kat daha güzel bir eklenti güzel konu tebrikler
Sana yorumun için teşekkür ediyorum.Bu konuda sana katılıyorum.Bencede kat kat daha iyi ve eğlenceli bir plugin olmuş. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl